Szórakozás

Kaley Cuoco azt mondja, amikor először repült a babájával, dühében meg tudta volna fojtani egy utastársát

Todd Williamson/PEACOCK / Getty Image
Todd Williamson/PEACOCK / Getty Image
A nő a kislányára tett megjegyzést.

Kaley Cuoco nemrég Jimmy Kimmel műsorának vendége volt, ahol elárulta, milyen élmények maradtak benne a kislánya első repülésével kapcsolatosan. Mint mondta, Matilda kilenc hónapos volt, amikor először repülőre ültek vele, és a baba eleinte nem is viselte jól a körülményeket.

Nagyon meg voltunk rémülve. Azt gondoltam, mit csináljunk? Fel kell vinnünk a gépre a fehérzaj-készülékét, mert az az egyetlen dolog, amire el tud aludni

emlékezett vissza a színésznő, akinek ugyan az eszköz segítségével sikerült elaltatnia a síró babát, egy utastársa a légikísérővel megüzente nekik, hogy örülne, ha mihamarabb kikapcsolnák a gépet.

Éreztem, hogy Tom (Tom Pelphrey, a baba édesapja – a szerk) szinte azt mondja, kérdezze meg az utast, hogy akarja-e fogni a sikító gyereket, amikor kikapcsoljuk. Az ereim jéggé dermedtek.

Mint mondta, a feszültség akkor tetőzött, amikor a kislánya a repülő leszállása után igen jókedvű lett, ezt pedig az említett utastársa sem hagyta szó nélkül.

A hölgy megfordult, és azt mondta: ó, szóval a lánya tudja, hogy kell mosolyogni. Ebben a pillanatban értettem meg, miért kerülnek be a nők a hírekbe. Meg tudtam volna fojtani. Le tudtam volna dobni a gépről

– jelentette ki a színésznő, hozzátéve: csalódott, mert tapasztalatai szerint a társadalom gyakran kellemetlenségként tekint a kisbabákra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik