Szórakozás

G.w.M: Sokáig egy veszett rapsztár voltam, mostanra viszont javuló tendenciát mutatok

TV2
TV2
Saját bevallása szerint szeret nagy lábon élni, a felesége, Kulcsár Edina viszont sokszor emlékezteti, hogy erre nincs szükség.

Kulcsár Edina még tavaly ősszel, az Instagramon futó Vargáék című realityben beszélt először arról, hogy férje, G.w.M depresszióval és egyensúlyzavarral küzd. A rapper nemrég a Blikknek szólalt meg arról, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat, melyek során a bal egyensúlyközpontja teljesen leállt. Mint mondta, olyan erős szédülés gyötörte, hogy sokszor a telefonjára sem tudott émelygés nélkül ránézni, és összességében minden tervét keresztül húzta a betegség.

Egy kedves és hozzáértő professzor asszonyhoz kerültem, aki előírta, hogy pihennem kell, nem vállalhatok fellépéseket

– árulta el a lapnak G.w.M, aki többnyire be is tartotta az orvosa utasításait, de ahogy fogalmaz, honvágyat érzett a színpad iránt, ezért előfordult, hogy a rövidebb időt felülelő fellépéseire elment.

Bár már jobban van, a rapper elismerte hogy a mögötte álló időszak komolyan megviselte.

Egy művész karrierjében vannak mélységek és magasságok, de hiszem, hogy kellenek is ezek a hullámvölgyek. Akadtak magánéleti problémáim, amikről nem szeretnék beszélni, de nagyon megviselt, és mire sikerült összeszednem magam, jött a betegség, ami miatt még mélyebbre kerültem. Most érzem azt, hogy sikerült ebből kijönnöm és készen állok a folytatásra.

Hozzátette, öngyógyító embernek tartja magát, aki elvonul és alkot, ha nehézségei akadnak. Ezen szokásán pedig saját bevallása szerint egyedül a feleségének, Kulcsár Edinának sikerül áttörnie.

A beszélgetéseink és a szerelmünk adott nekem erőt. Természetesen a családom, a barátaim és a rajongóim is sokat segítettek, de Edina az igazi támaszom. Tudatos és felelősségteljes családanya, aki ha kell, képes észhez téríteni. Én szeretek nagy lábon élni, de ő sokszor jelzi, nincs erre szükség. Érzem magamon a változást: sokáig egy veszett rapsztár voltam, mostanra viszont javuló tendenciát mutatok

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik