Szórakozás

Marsi Anikó a terhességéről szóló hírekről: Nem vagyok egy nádszálkisasszony, soha nem is voltam

TV2
TV2
Nem szórakozott jól a róla szóló pletykákon.

Marsi Anikó a minap az Instagram-oldalán jelentette ki, hogy a pletykákkal ellentétben nem vár gyereket, csupán a pluszkilóit láthatták a nézők a Tények legutóbbi adásában. Hozzátette, dolgozik az ügyön, posztjához pedig egy cikket is mellékelt, mely arról szólt, hogy a tévékép legalább 4 kilogrammal mutatja többnek a képernyőn szereplőket.

A műsorvezető ma a Mokka vendége volt, ahol elárulta, hogy fejtörést okozott neki, miben is érkezzen a stúdióba, majd arra kérte kollégáit, hogy próbálják meg kellő humorral kezelni a történteket, bármennyire is nehéz.

Én nem vagyok egy humoros alkat, bár nagyon jó közönség vagyok, remekül tudok szórakozni a jó vicceken. Ezen azért nem szórakoztam annyira jól, mert nyilván mindenkinek az fáj, amiben van egy kis igazság. Ebben nem az a kis igazság, hogy félig terhes vagyok, hanem az, hogy nem vagyok egy nádszálkisasszony, soha nem is voltam. Tényleg az összes plusz zsír meg minden ide a hasamra meg a hátamra jön

– magyarázta Marsi, hozzátéve:

Ezt el is felejtettem a történetből, ezt a terhesség dolgot, mert le vagyok ragadva annál, hogy kövér vagyok. És pont. Vagy annál, hogy jönnek ezek, de milyen előnytelen ruhákat adnak rám. Ez nem igaz.

A műsorvezető hangsúlyozta, úgy érzi, meg kell védenie az őt öltöztető stylistokat, ugyanis bárkivel előfordulhat, hogy előnytelen szögből mutatja a kamera. Mint mondta, szerinte mivel mindenki hord ruhákat, sokan úgy gondolják, értenek is a témához, és ezért a szakembereknél is jobban tudják, mit kellene viselnie például neki.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó
Marsi Anikó: Nem vagyok várandós
Fontosnak tartotta egy cikkel is alátámasztani ezt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik