Szórakozás

Az internetszolgáltatóról nevezte el a lányát egy pár, cserébe ingyen netük lesz a következő 18 évben

Annak ellenére, hogy gyerekük nagykorúvá válásáig nem kell fizetniük az internetért, egy kicsit azért szégyellik magukat – írta a Mirror arról a párról, akik egy internetszolgáltatóról nevezték el a gyereküket azért cserébe, hogy a következő 18 évben ingyen legyen nekik az internet.

A páros tagjai újszülött gyerekükével ellentétben nem vállalták a nevüket a nyilvánosság előtt, de elmondták, hogy egy svájci szolgáltató, a Twifi hirdetésére csábultak el. A feltételek nagyon egyszerűek voltak, a jelentkezésnél csak fel kellett tölteni a fotót a kicsi anyakönyvi kivonatáról, igazolva, hogy tényleg a megadott nevet kapta a gyerek. A szabályok szerint ha fiú születik, a Twifius, ha lány, a Twifia nevet kell adnia a szülőknek. Mivel a történet hőseinek kislánya született, az utóbbit kapta, igaz, csak második keresztnévként. Ezért cserébe a cég ingyen internetet biztosít a családnak egészen addig, amíg Twifia nagykorú nem lesz.

A médiának az apa elmondta, nem gondolták azonnal komolyan a dolgot, de minél többet ismételgette magában a nevet, annál különlegesebbnek gondolta azt, megtetszett neki, onnantól kezdve egyértelmű volt, hogy belevágnak. Vele ellentétben a felesége hezitált, de végül arra jutott, vannak ennél rosszabb nevek is. A szülők mindemellett elhatározták, hogy azt a pénzt, amit internetre szántak volna, a jövőben félre fogják tenni, hogy végül kijöjjön belőle egy új autó.

Azért persze reméljük, hogy Twifiát nem fogják csúfolni a neve miatt később az iskolában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik