Szórakozás

A Nagy Ő Virág: Nekem kellene lennem a következő Nagy Ő-nek

TV2
TV2
Eleinte csak viccnek szánta, de a műsor óta megbizonyosodott róla, hogy ez lehet az egyetlen járható út számára.

Ami A Nagy Ő-t illeti, Péntek-Gyulai Virág igazi veteránnak számít, ugyanis már két évadban is feltűnt a TV2 párkereső showjában (Árpa Attila és Jákob Zoltán kegyeiért is versenyben volt, végül egyik férfi sem őt választotta). Bár a fitneszmodellként tevékenykedő nő korábban úgy nyilatkozott, egy harmadik férfiért már nem szállna ringbe, most azt mondta, egy feltétellel mégis vállalná a műsorban való szereplést.

Egyre biztosabb vagyok abban, hogy nekem kellene lennem a következő Nagy Ő-nek. Eleinte csak viccnek szántam, de a műsor óta megbizonyosodtam róla, hogy ez lehet az egyetlen járható út számomra

– árulta el a Ripostnak.

Mint kiderült, a legutóbbi évad forgatása óta sem talált párt magának.

Egyszerűen nincs ember, aki megdobogtatná a szívem, vagyis továbbra is szingli vagyok, és ha így haladunk tovább, ez jó darabig így is marad. Jó lenne, ha rám találna egy férfi, akinek van humora, stílusa és esze is, de egyelőre maximum egyet-egyet találtam meg pasikban ezekből a tulajdonságokból. Ja és az is fontos, hogy ne legyen sóher, mert az kiborít. Olyan férfit szeretnék magam mellé, akit bekötött szemmel is követnék bárhová, mert vakon bízhatok benne.

Úgy gondolja, „igazi puhapöcs pasik vannak”, ugyanakkor elismeri, hogy „ebben talán mi, nők is ludasok vagyunk egy kicsit”. Szerinte „az urak ugyanis elkényelmesedtek, hiszen már jó régóta nem kell tenniük szinte semmit ahhoz, hogy találjanak maguknak valakit, akivel elszórakozhatnak egy darabig. Jobbra néznek ott egy csaj, balra néznek ott egy másik, akik örömmel harcolnának érte. Nos, én megfogadtam, hogy soha többé nem küzdök senkiért. Kétszer megtettem, és ez a magyar igazság most nem lesz három, az tuti” – jelentette ki Péntek-Gyulai Virág, aki üzent is a férfiaknak:

Srácok! Ha azt hiszitek, hogy manipulálhattok a sima szavaitokkal és a parttalan ígéreteitekkel, akkor hatalmasat tévedtek. Szedjétek össze magatokat és legyetek végre a teremtés koronái! Lépjetek elő anyuci szoknyája mögül és mutassatok végre valamit, amitől egy mai nő elolvadhat. Ha pedig nem megy, ne erőltessétek!

Múlt év végén még úgy tűnt, a nő nem mondott le arról, hogy összejöjjön Jákob Zoltánnal, amire már a milliárdos üzletember is reagált:

Kapcsolódó
Jákob Zoltán válaszolt A Nagy Ő Virág randiajánlatára
A műsorban nem kapott rózsát, mégis a mai napig küzd a milliárdos kegyeiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik