Szórakozás

Csepregi Éva koncertjén járt a Neoton-rajongó Szijjártó Péter

Csepregi Évával közös fotót osztott meg Facebook-oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A bejegyzésben természetesen a politika is előkerül.

Szijjártó Péter Csepregi Éva koncertjén járt, majd egy Facebook-bejegyzésben arról írt, hogy fiatalon „rongyosra hallgatta” a Neoton slágereit, illetve hogy a Kispest-Honvéd posztere mellett mindig ott volt a szobája falán a zenekar képe is.

A bejegyzésből nem maradt ki a politika sem. Csepregi, akit tavaly augusztus 20-án a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntetett ki Novák Katalin államfő, még 2022 decemberében egy Mandinernek adott interjúban többek között azt mondta, hogy

lenyűgözi Szijjártó Péter munkabírása és kitartása,

illetve azt, hogy politizálni nem szokott, de jó érzéssel tölti el, hogy olyanok kezében van az ország irányítása, akik az orosz–ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett.

A külgazdasági és külügyminiszter most erre reagálva azt írta, hogy Neoton-rajongó korában még gondolni sem mert olyasmire, hogy kedvenc énekesnője egyszer majd róla nyilatkozik, arról meg pláne nem volt fogalma, hogy

a baloldali médiavilág egy része egy rólam mondott pozitív mondatnak fogja betudni a Művésznő jól megérdemelt állami kitüntetését, elfeledve (eltagadva) egy több évtizednyi (pop)kultúrát meghatározó életművet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik