Szórakozás

Fodor Zsóka: „Dolgoznom kell, a nyugdíjamból nem tudnék megélni”

Háromszor annyiba kerül a rezsije, mint a nyugdíja.

Nemrég Pásztor Erzsi mesélt arról, milyen nehezen él meg, annak ellenére, hogy korábban egy országos ismertségű sorozatban, a Szomszédokban szerepelt. Most Fodor Zsóka beszélt a Blikknek arról, hogy dacára a Barátok közt népszerűségének, a mai napig folyamatosan szerepeket kell vállalnia, mert nem tud kijönni a nyugdíjából.

A színésznő nemrég tért vissza a képernyőre A szomszéd tehene című sorozatban, amelyben szintén nagy szerepet kapnak az anyagi nehézségek. Fodor Zsóka korábban megfogadta, soha többé nem vállalna napi sorozatot, de megváltozott a döntése. Egyfelől a producer, Kalamár Tamás személye, másfelől anyagi okok miatt.

Anyám halálakor eladtam az ő és az én lakásomat is, gondoltam, a kamatokból kényelmesen megélek. Na ez nem így lett, habár tartalékom van. Dolgoznom kell, a nyugdíjamból nem tudnék megélni. Háromszor annyiba kerül a pesti és a pécsi lakásom rezsije, mint a nyugdíjam. De ezt egy cseppet sem bánom, mert imádok játszani. Mivel prózai színésznő vagyok, nekünk szeptembertől tavasz végig tart a szezon. Nyáron inkább a zenés darabokra van igény. Így jól jött ez a nyári munka és a vele járó gázsi is

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik