Szórakozás

UFO-nyom vagy szilveszteri hányás – Till Attila furcsa dologra bukkant az erdőben

TV2
TV2
A műsorvezető videón dokumentálta kutyájával közös kirándulásukat, ami közben észrevette a „bogyókat sárga lében”.

2024-ben is kiránduljunk sokat és legyen körülöttünk minél több állat!

– írta január másodikán közzétett Instagram-posztjában Till Attila. A műsorvezető ezúttal Dubi nevű kutyájával látogatott el egy erdős részre, túrázás közben pedig egy videót is készített követőinek, amiben narrálja, hogy éppen mi történik velük.

Majdnem azt mondtam, hogy az erdő csendje, de nincs itt csend soha. Nincs olyan az erdőben, hogy csend. Nyugalom talán van, de nyugalom sincs, tehát ez ugyanúgy a gyilkolászásnak a terepe, csak mégis az ember azt hiszi, hogy itt valami más történik

– elmélkedett a tévés, majd magáról a földön talált érdekes sárga képződmény felé fordította a kamerát, és így folytatta:

Érdekes, hogy az is kiderült, hogy UFO-k márpedig vannak. Ezek valami bogyók sárga lében. Nem nagyon merek hozzányúlni, de egyébként meg lehet, hogy csak egy ilyen szilveszteri hányás. Rókák és vaddisznók itt buliztak, és a róka kicsit túltolta. Talált whiskey-t, »gyerekek, ez nagyon jó!«, kidobta a taccsot. Itt is zajlanak az események

– mondta nevetve Tilla, majd folytatta útját a hegycsúcs felé. Út közben egy kidőlt fát is talált, erről azt mondta, neki „nem úgy alakult a 2023, ahogy tervezte”. Végül a hegytetőn megcsodálta és megmutatta a kilátást, majd kutyájához intézett pár szót.

Na, első magaslati élmény 2024-ben. Dubikám, tudod, mit akartam veled megbeszélni? Nagyon úgy fest, hogy következő életemben macska leszek. Szerintem is fura, ebben igazad van, de azért nem kell egyből így leteremteni. Figyelj, álmomban megjelent egy manó, és ő mondta. Bizonytalan vagyok még én is ebben, de ez van: következő életemben szőrös cica leszek. Mit szólsz hozzá, szőrös testvér?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik