Szórakozás

„Önző módon magunkkal foglalkoztam” – Kulcsár Edina ezért nem posztolt családi fotókat az ünnepek alatt

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Anyaként elsősorban otthon szeretne teljesíteni. Számára gyerekei öröme fontosabb, mint hogy csinosnak és tökéletesnek mutassák magukat kifelé.

Kulcsár Edina kérdezz-feleleket tartott az Instagramján, a 24 óráig elérhető történetekben egyebek mellett elárulta: karácsonykor lebetegedett, napokig ki sem tudott kelni az ágyból. Ebben az időszakban két idősebb gyereke az apjuknál, Szabó András Csutinál voltak, ami könnyebbséget jelentett az influenszernek. „Ha éppen beteg vagyok, akkor mindig megerőltetem magam, hogy lázasan is felkeljek a gyerekek miatt, és ilyenkor lassabban is gyógyulok, de most lehet, hogy fel sem tudtam volna kelni. Ilyet tényleg nem éreztem még. De ez már a múlt” – írta közösségi oldalán.

Egy követője megjegyezte, hogy hiányolta a karácsonyi és szilveszteri családi fotókat Kulcsáréktól, reméli, nincsen velük semmi baj, mire az influenszer így reagált:

Semmi baj! Sőt! Csak annyiról van szó, hogy anyuka vagyok, aki próbál elsősorban itthon megfelelni. Karácsonykor az utolsó pillanatban lettem készen mindennel, szóval ennek is nagyon örültem. Arról már álmodni sem mertem, hogy szépen kisminkeljem magam és normálisan felöltözzek. A gyerekek öröme fontosabb volt, mint hogy azt mutassam, mennyire csinosak és tökéletesek vagyunk. Nem az a célom, hogy kifelé megfeleljek, hanem az, hogy a családomnak feleljek meg

– fogalmazott az egykori szépségkirálynő, hozzátéve: szilveszterkor ugyanez történt.

Majdnem éjfélig a tűzhely mellett álltam és a vendégeinkkel foglalkoztam. Azt sem tudtam, hogy hol a telefonom. Szóval minden a legnagyobb rendben, csak önző módon magunkkal foglalkoztam, nem pedig azzal, hogy hírt adjak magamról, és azt mutassam, nekem szebben csillog a ruhám, mint másoké. Nem csillogott sehogy…

– zárta vonatkozó posztját Kulcsár Edina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik