Szórakozás

„Remélem, nem sokáig tart már ez a kétlaki élet” – Horváth Éva hazavágyik Baliról

Udvardi Attila / RTL
Udvardi Attila / RTL
Indonézul azért még szeretne megtanulni.

Horváth Éva és családja jó ideje kétlaki életet élnek, párjával, valamint két kisfiával, Kristóffal és Alexszel az év jelentős részét Balin töltik. Az egykori szépségkirálynő a Borsnak azt mondta, bár nem igazán szokott újévi fogadalmat tenni, most megfogalmazódott benne egy vágy.

2024-ben szeretném megtanulni az indonéz nyelvet, ha már az év nagy részében itt élünk. Alex már tanult néhány szót a bébiszittertől, és Kristóf is tanulja az iskolában, szóval itt az ideje, hogy végre én is elsajátítsam. Közben pedig egy kicsit titkon remélem, hogy nem sokáig tart már ez a kétlaki élet Indonézia és Magyarország között. Sok ez a hét óra eltolódás: mikor hazajövünk, szinte egy hét kell, hogy átálljuk, aztán már utazunk is vissza. Én már vágynék haza

– mondta el Horváth Éva, aki szerint a 2023 átlagos volt, de összességében elégedett az elmúlt évével. Egy fontos változás mindenképp történt az életében, erről így beszélt:

A két fiamat összesen öt évig szoptattam, idén azonban a kicsit is leválasztottam. Tulajdonképpen az élet megoldotta: egy forgatás miatt két hetet külön töltöttünk, és amikor újra találkoztunk, már nem is igazán érdekelte. Párszor szóba hozta, ilyenkor azt mondtuk, hogy »beteg most a cici«, aztán nem forszírozta tovább. Kristóffal ez sokkal nehezebb volt, ő sokáig sírva követelte volna. A hasonló cipőben járó anyukáknak azt tudom mondani, hogy 1-2 hét alatt leszoknak a gyerekek a »cuccról«.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik