Szórakozás

Delhusa Gjon volt felesége „sajátjaként fogadta el” az énekes jelenlegi párját

TV2
TV2
Fiaihoz fűződő viszonyáról is beszélt az énekes.

Delhusa Gjon a Blikknek mesélt összetartó családjáról, aminek exfelesége is része. A zenész elmondta, bár három fia közül kettő is külföldön él, az ünnepeket mindig együtt töltik.

Philip, a legnagyobb fiam Svájcban dolgozik, de rendszeresen hazalátogat, a legkisebb, Flavio pedig Amszterdamban él, de őt is sűrűn látom. Maximilien, azaz Macó, a középső fiam itt van a közelemben, vele naponta többször is beszélünk, de a testvéreivel is nagyon szorosan tartjuk a kapcsolatot. Rendszeresen telefonálunk, valamint időről időre összejövünk mindannyian

– kezdte a lapnak Delhusa, aki azt is elmondta: gyerekei, unokái és párja, Fanni mellett idén karácsonykor középső fia új párja először csatlakozott hozzájuk két kislányával.

Nem kérdés nálunk, hogy mindenkit szeretettel látunk, és mindenki elfogad mindenkit. Furcsa, színes és összetartó család vagyunk, és ez olyannyira működik, hogy a volt feleségem sem maradhat ki a családi összejövetelekből. Sosem volt ebből probléma, hiszen ő a fiaim anyja, aki ráadásul rengeteget van Macó kislányával, a kis Zoéval is. Sőt, Fannival is megszerették egymást, nagyon jóban vannak, fura módon valahogy a sajátjaként fogadta el Fannit. Fantasztikus volt látni a két unokámat és Macó nevelt lányait együtt élvezni ezt a csodálatos gyereksereget.

TV2 Delhusa Philip, Molnár Fanni, Delhusa Gjon, Delhusa Maximilien, Delhusa Flavio az Ütős Ötös című tévéműsor egyik 2023-as adásában.

Delhusa Gjon úgy érzi, apja után ő lett „az az összetartó erő, aki együtt tartja a családot”. Az énekesnek saját elmondása szerint mindig jó volt a viszonya a gyerekeivel, de azóta érzi igazán, hogy fiai felnéznek rá, amióta felnőttek lettek.

Amikor Németországban éltem, majd Philip megszületett, az ismerősök csak Gjoni mamának hívtak, annyira csüngtem a gyereken. Aztán amikor Philip anyukájával szétmentünk, egy szál gitárral jöttem haza, és ötéves korától jó ideig nem is láthattam. 17 éves volt, amikor beállított hozzánk, és megkérdezte, élhet-e velünk. Azonnal igent mondtam, és ez az akkori feleségemnek sem volt kérdés, pedig már megvolt a két kisebbik fiunk. Most, felnőtt korukban érzem azonban igazán azt, hogy felnéznek rám, és minden problémájukkal, kérdésükkel bátran felhívnak. Mindig igyekszem olyan tanácsot adni nekik, ami egy kicsit távolról közelíti meg a bajokat, és mondjuk párkapcsolati probléma esetén mindkét fél számára hasznos lehet. Mert hiszek abban, hogy mindent meg lehet beszélni, csak így maradhat egységes egy ilyen színes család

– fogalmazott Delhusa Gjon.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik