Szórakozás

Meghibásodás miatt, ötven méteres magasságban lógtak fejjel lefelé a londoni vidámpark vendégei

Ötven méteres magasságban, fejjel lefelé voltak az utasok, amikor a műszaki hiba miatt megállt a londoni Hyde Parkban működő Winter Wonderland nevű vidámpark egyik eszköze.

Meghibásodás miatt egy időre leállt a londoni Winter Wonderland Blizzard nevű gépe december 30-án az esti órákban – írja a Sun című brit bulvárlap.

A gép utasai egy ideig ötven méteres magasságban lógtak fejjel lefelé. Az egyik utas szerint legalább harmincöt percet töltöttek így, de a vidámpark közleménye azt állítja, az áramkimaradás mindössze nyolc percig tartott. Az üzemeltető elnézést kért a kellemetlenségekért.

A meghibásodott gépről videó készült, amit készítője feltöltött az X-re (korábban Twitter):

Mint korábban írtuk, a Winter Wonderlandet 2005 óta rendezik meg a londoni Hyde Parkban. A rendezvény, néhány körhintával és bódéval indult, mára hatalmas vidámparkká nőtte ki magát, ahol hullámvasutak, elvarázsolt kastélyok, körhinták egész sora, hatvan méter magas óriáskerék, cirkusz és Nagy-Britannia legnagyobb szabadtéri jégpályája várja a látogatókat.

A Winter Wonderland egyébként tudatta, a meghibásodott szerkezet azóta ismét működik, január 3-ig reggel és este tíz óra között lehet kipróbálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik