Szórakozás

Elismerte a brit DJ, hogy lepisilt egy rákkal küzdő férfit

Elismerte tettét és bocsánatot kért a bíróságon az a negyven éves brit DJ, akit azzal vádolnak, hogy december 26-án, egy klub mosdójában szándékosan levizelt egy idős férfit.

Beismerő vallomást tett és bocsánatot kért a negyven éves Leigh Brookfield, aki december 26-án egy mosdóban szándékosan levizelt egy idős férfit, aki épp arról beszélt neki, hogy nemrég prosztatarákkal diagnosztizálták – írja a BBC.

Brookfield videóra vette, amint a Llanelli tenisz és squash klub férfi mosdójában beáll egy férfi mellé piszoárhoz, majd többször is rávizel a neki háttal álló férfire. Az idős Peter Barton közben épp arról beszélt, hogy prosztatarákkal diagnosztizálták, mire Brookfield azt felelte, hogy sajnálattal hallja. Barton csak később vette észre, hogy mi történt vele.

A DJ azt mondja, nagyon sajnálja a történteket, mentségére csak a részegségét tudja felhozni. Hozzátette: mások levizelése egy szokás, amit a barátaival csinál, amikor együtt italoznak.

Brookfiled azt állítja továbbá, hogy nem értette pontosan mit mondott neki Barton, így volt tisztában azzal, hogy a férfi beteg egészen addig míg vissza nem nézte a saját videóját. Bocsánatkérését a közösségi médiában is megosztotta, de azóta minden platformról törölte magát.

Brookfield nem először áll bíróság előtt részegen elkövetett tettei miatt. A mostani ügyben óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Bár a DJ törölte az incidensről készített videót, az több csatornán is újra felbukkant a közösségi portálokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik