Szórakozás

Tóth Vera: Az életközepi válságomon már túl vagyok, szerencsére nálam jóval hamarabb jött el

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Nagy tervei vannak 2025-re.

A közelgő új év apropóján a Blikknek adott villáminterjút Tóth Vera. Mint mondta, úgy érzi, 2023-ban nőtt fel, és ez az év volt az, amikor minden és mindenki a helyére került az életében.

Olyan helyzetekbe sodort az élet, amik megedzettek, s most már nem csak egy aranyos énekesnő válaszol a kérdésekre, hanem egy tudatos felnőtt. Hálás vagyok a sorsnak ezért. Ebben az évben lettem asszony. A párom kivételes ember, a házasságra is miatta tudtam igent mondani. Kétlaki életet élünk, Palkonyán és Budapesten lakunk. Szerencsés vagyok, mert sok értékes, jószívű ember kísér az utamon, úgy érzem, hogy ezek a kapcsolatok örökké tartanak majd.

Az egykori megasztáros beszélgetés során azt is elárulta, hogy lassan már 2025-re kezd el igazán készülni, akkor lesz ugyanis 40 éves, amit énekesnőként is szeretne megünnepelni egy emlékezetes koncerttel.

Az a vágyam, hogy egy nagy helyszínen adjak koncertet. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, elő kell teremtenem a szükséges anyagi forrást, ami nagy kihívás.

Ami a negyvenedik életévét illeti, Tóth Vera leszögezte, hogy egyáltalán nem tart a vízválasztó számtól.

Az életközepi válságomon már túl vagyok, szerencsére nálam jóval hamarabb jött el. Úgyhogy őszintén mondhatom, nem. De az biztos, hogy a kor előrehaladtával bizonyos dolgokra, például az egészségre jobban oda kell figyelni. Fontos számomra a spiritualitás, minden akadályt könnyebb legyőzni hittel, mivel erőt merítek abból, hogy észreveszem az engem körbevevő értékeket. Továbbvisz a napsütés, s hiszek abban, hogy minden reggel egy új lehetőség

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik