Szórakozás

Ez a három „aljas” mondat megbabonázza a férfiakat az amerikai tiktoker szerint

Vigyázat, fekete mágia következik!

A kiszemeltünk ellopott hajszála és fényképe köré épített házi oltárnál talán eggyel gyengébb módszert mutat be egy tiktokker, az eredmény viszont hasonlóképpen kétséges lehet.

Courtney Shields sminkelés közben előadott randi tippjei a következő, általa meghatározott típusú férfiak megkörnyékezésénél vethetők be a LadBible szerint: a sportos, a játékos és a magas. Az amerikai nő a videója elején elmondja, hogy ezekkel a kissé „aljas”, de „vicces” mondatokkal bárki felejthetetlenné válhat egy randevún, csak fontos, hogy a megfelelő helyzetben adja őket elő.

Ha valaki egy sportos férfivel szeretne összeismerkedni, akkor a következő szavak kimondását javasolja:

Úgy nézel ki, mint egy nagy pickleballos srác.

A másikat megőrjítő szómágia magyarázata annyiban rejlik, hogy a pickleball az Egyesült Államokban egy elég elterjedt labdajáték, amivel a tiktokker szerint mindenki játszik – így tulajdonképpen olyan, mintha semmit sem mondtunk volna.

A következő mondatot olyan férfiaknál ajánlja, akikről azt lehet feltételezni, hogy „játékosok”. Shields szerint azt kell nekik mondani, hogy „ez most nehéz lesz neked”, mire érkezhet az a reakció, hogy „ugyan micsoda?”, erre pedig a válasz:

Az, hogy nem kapod meg azt, amit akarsz.

A mondat tárgya itt egyben annak kimondója is, és azt feltételezi, hogy a randipartner valóban őt akarja. Shields kiegészíti, hogy ötletének bevetése után a követőinek érdemes tartaniuk magunkat az abban foglaltakhoz, ha valódi eredményt remélnek.

A harmadik trükkjénél a tiktokker arra hívja fel nézői figyelmét, hogy alacsony termetű férfiaknál illetlenség ezt használni, és ő kizárólag magas embereknél alkalmazná. A mondat a következőképpen hangzik:

Úgy emlékeztem, egy kicsit magasabb vagy.

@courtney.shields

What do you need a one liner for?? Ps. Caution: must be delivered with proper dose of confidence & a smile

♬ original sound - Courtney Shields

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik