Szórakozás

Elárulta a pornósztár, melyik két szóval csábítja el a hírességeket

Nem karrieridegen a módszer.

Egy felnőttfilmsztár egy podcastben mesélt arról, milyen trükkel él, mikor híres emberekkel szeretne közelebbi viszonyba kerülni – írja a LadBible.

Lumina Adams (avagy Lumi Ray) sikeres szakácsnőként dolgozott, mielőtt ráakadt volna az OnlyFans-re. A könnyű, de kétes forrásból érkező pénz hamar meggyőzte arról, hogy otthagyja munkáját és belevágjon a felnőttfilmes karrierbe. A 26 éves nő a videói mellett attól is vált ismertté a közösségi médiában, hogy állítólag gyakran randizik hírességekkel  – Holly Randall podcastjében pedig arról mesélt, mi a legegyszerűbb módszer, amit alkalmazni szokott, mikor Instagramján vagy a Raya nevű randiappon keresztül próbál új ismeretséget szerezni. A technika mindössze két szóból áll, melyek a következők: would bang. Ez magyarra fordítva nagyjából hasonlóan hangzik, mint amit sztereotípia szerint a munkások szoktak az előttük elsétáló lányok felé üvölteni, mikor ki szeretnék fejezni a tetszésüket – még egyszerűbben fogalmazva annyit tesz, hogy „megdöntenélek”.

Lumina Adams szerint ez nála be szokott válni, amit annak tud be, hogy a híres férfiakat sok nő megkörnyékezi, és emiatt célravezetőbb a közvetlenség. A cél itt nagyjából annyit is jelent, mint amit a fent leírt két szó hordoz, ugyanis ismert embereknél nem sok esélyt lát rá, hogy valódi, érzelmi kötelékkel bíró kapcsolat is kialakulhatna.

A pornósztár arról is mesélt, hogy leginkább humoristákkal szeret közelebbi kapcsolatba kerülni:

Ha van sebezhetőbb munka, mint meztelenül kamera előtt állni, az az, mikor vicceket mesélsz a tömeg előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lumina Adams (@lumi_ray) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik