Szórakozás

Hadas Alfréd 2021-ben úgy lépett színpadra a Sztárban Sztár leszek!-ben, hogy előtte az autópályáról hívott mentőt az édesapjához

TV2
TV2
Az élő adás után tudta meg, hogy hiába küzdöttek érte az orvosok a kórházban, nem tudták megmenteni.

Január negyedikén jelenik meg Hadas Alfréd új albuma, melynek apropóján a Borsnak adott interjút. Az énekes elárulta, hogy hamarosan megjelenő dalaival az elmúlt két évének traumáit dolgozta fel: 2021-ben ugyanis, amikor a Sztárban Sztár leszek!-ben versenyzett, elveszítette az édesapját.

Mielőtt elindultam a TV2 stúdiójába, csak apa volt otthon, elköszöntem tőle, adtam neki egy puszit, és azzal engedett el, hogy este ügyes legyek. Budapestre tartottam, közben édesanyámmal telefonon beszéltem, ő ez idő alatt haza is ért. Mondta, hogy furcsa energiákat érez, kereste édesapámat, aki a hívására sem válaszolt. Ezután már csak arra emlékszem, hogy anya hangosan felsikít. Éreztem, hogy valami gáz van, az autópályán, vezetés közben hívtam a mentőket

– mondta a lapnak Hadas, akit később azzal hívott vissza az édesanyja, hogy a padlón összeesve talált rá az apjára.

Vissza akartam fordulni, de arra kért, hogy ne tegyem, menjek tovább a stúdióba, csináljam a dolgomat, majd ő mindent elintéz. Küzdöttek az életéért, de sajnos nem tudták már megmenteni. A TV2 is felajánlotta, ha úgy érzem, nem vagyok képes rá, elengednek, és eltekintenek a rendkívüli helyzet miatt a produkcióimtól, de végül közösen úgy döntöttünk, maradok. Miközben én színpadon voltam, anyukámat pont akkor hívták, hogy menjen elbúcsúzni apukámtól. Adás után tudtam meg, hogy nincs már remény, elveszítettük apukámat.

Az énekest nagyon megviselte a tragédia, egy évig járt pszichológushoz. Saját bevallása szerint a Farm VIP is sokat segített neki abban, hogy fel tudja dolgozni a fájdalmát, a felkérést megelőző időszakban ugyanis a munkába menekült, mókuskerékbe hajszolva saját magát.

A farmon olyan új impulzus ért, ami sokat segített. A csendben tudtam magamban mindent tisztázni amire a való életben nem volt lehetőségem. Átértékeltem mindent, meg tudtam látni az életemben a szépségeket és sikerült túllendülnöm az elmúlt két év traumáin.

Mint mondta, úgy véli, egy ekkora veszteségen igazán sosem lehet túllépni, de jelenleg stabilnak érzi magát, és reméli, hogy hamarosan megjelenő dalaival sokaknak segítséget nyújthat majd, akiknek az övéhez hasonló tragédiával kell megbirkózniuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik