Szórakozás

Kecsmár Alexandra a szüleiről: 30 évet kellett várnom, hogy kimondják, hogy szeretlek

RTL
RTL
Úgy érzi, a születésekor még nem álltak készen érzelmileg az anyaságra és az apaságra.

Kecsmár Alexandra, a Fókusz műsorvezetője nemrég az rtl.hu stábjának adott interjút, melyben a magánéletéről is mesélt. Mint mondta, nem tervezett gyerekként született, aminek hála a dédszüleit is ismerhette, az anyja és az apja viszont emlékei szerint annak idején nem álltak még készen érzelmileg mindarra, ami a gyerekvállalással járt.

Amikor arról kérdezték, ő miért döntött úgy, hogy nem szeretne fiatal anyuka lenni, a következőket felelte:

Szerintem nagyon jó dolog a pároddal együtt megismerni a világot, átélni olyan dolgokat, amiket lehet, hogy mondjuk gyerek mellett már sokkal nehezebb lesz. De ezt nem tudom, mert nincs gyerekem. A másik része pedig, hogy én a szüleimen láttam, hogy érzelmileg mennyire nem voltak készen egy gyerekre ilyen fiatalon. Nekem például – ez lehet, hogy nem csak attól van, mert fiatalok voltak, de – harminc évet kellett várnom, hogy kimondják, hogy szeretlek

– árulta el.

Kecsmár az interjúban arról is mesélt, hogy az érettségit követően modellkedéssel foglalkozott, majd az egyetem elvégzése után a bankszektorban helyezkedett el. Valójában viszont a tévézés érdekelte, ezért ismét jelentkezett az egyetemre. A vágyott szakra viszont nem vették fel, a harmadik rostán bukott el, aminek hatására úgy döntött, felmond a munkahelyén, és valahogy elhelyezkedik egy tévénél vagy rádiónál.

Ideiglenesen hazaköltözött a szüleihez, és helyi csatornáknál gyűjtött tapasztalatot. Mindeközben egy ismerőse cégénél helyezkedett el, az élet pedig úgy hozta, hogy egy terméket éppen az RTL székházába kellett elvinnie. Akkor kapott az alkalmon, hogy gyakornoki pozíció után érdeklődjön, nem sokkal később pedig már a Fókuszban kapott lehetőséget arra, hogy kipróbálja magát.

Riporterként többek mellett Gábor Zsazsa özvegyével, Frédéric von Anhalttal is készített interjút, illetve ő tudósított a helyszínről a Notre Dame leégésekor.

Később az RTL Híradó hírolvasója lett, mígnem idén tavasszal visszahívták a Fókusz stábjába, hogy a távozó Tokár Tamást váltsa műsorvezetőként.

Ha most találkozhatnék a hat évvel ezelőtti önmagammal, aki besétált ide 25 évesen gyakornokként, akkor azt mondanám neki, nagyon jól csináltad, hogy felmondtál, és igen, büszke lehetsz magadra. Bár ezt sosem mondom magamnak, hogy büszke lehetek magamra, de azt, hogy ezt a döntést meghoztam, erre büszke vagyok

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Kecsmár Alexandra veszi át Tokár Tamás helyét a Fókuszban
Több személyi változás is lesz a csatornánál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik