Szórakozás

Túl sok információt kotyogott ki róla, A korona színésze szerint Harry herceg ezért nem beszél már vele

Sascha Schuermann / AFP és Daniel LEAL / AFP
Sascha Schuermann / AFP és Daniel LEAL / AFP
2013-ban együtt mentek el egy antarktiszi teljesítménytúrára, aztán a herceg megszakította a kapcsolatot Dominic Westtel.

Harry herceg és a színész Dominic West már nincsenek beszélő viszonyban egymással, pedig 2013-ban egy igencsak emlékezetes, Antarktiszon átívelő versenyen vettek részt közösen egy jótékonysági szervezet jóvoltából. West egy rádióinterjúban a műsorvezető kérdésére árulta el, hogy nem tartják a kapcsolatot a sussexi herceggel, és ennek semmi köze ahhoz, hogy ő alakítja Harry apját, III. Károlyt A korona című Netflix-sorozat utolsó évadaiban.

– Teljesítettél egy elég kemény túrát Harry herceggel. Kikérted a véleményét arról, hogyan játszd el az apját?

– Nos, ez több mint 10 évvel ezelőtt volt, azt hiszem.

– De még mindig megvan a száma, gondolom. Nem?

– Hát, nem. Mi úgymond… nem. Túl sokat mondtam egy sajtótájékoztatón, úgyhogy utána nem beszéltünk.

– Mit mondtál?

Azt hiszem, megkérdezték tőlem, hogy mit csináltunk, hogyan ünnepeltük meg, amikor odaértünk, és valószínűleg túl sok információt árultam el

– felelte a színész a műsorban.

A People felidézi, hogy West még 2014-ben arról beszélt: Harry hercegnek nagy tehetsége van a vécéépítéshez, amit többször megcsillogtatott az antarktiszi túra során.

Egy zászlórúd és egy vécépapírtartókellett hozzá, ezeket hótömbök vettek körül. Egy darab elkészítése 45 percet vett igénybe

– mondta akkor a színész, és a folyamatról is mesélt: ez alapján a herceg kiásott egy gödröt a kiválasztott helyen, és épített hozzá „egy platformot, amin guggolni lehetett”.

Hihetetlenül bonyolult építmények voltak. A középiskolában emelt szintű művészeti tanulmányokat folytatott, látszik rajta, hogy van művészi érzéke.

West azt is elárulta, hogy Harry „szemtelenül durva vicceket mesélt”, ami a hozzá hasonló „nem katona számára elég sokkoló volt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik