Szórakozás

Megkérte a barátnőjét, hogy kevésbé szexi ruhában menjen dolgozni

Az informatikát tanítő nő otthon kényelmes öltözékben, szemüvegben várja párját, az egyetemen viszont teljesen más arcát mutatja.

Túlságosan bizalmatlannak és károsnak tartja barátja viselkedését egy egyetemi oktatóként dolgozó nő.

A Daily Mail írt a 35 éves férfiről, aki az utóbbi időben egyre többször kritizálja élettársát, amiért a nő szerinte túlságosan kihívó ruhában tanít.

A férfi a Redditen írta le, hogy míg otthon kényelmes pulóvert, olvasószemüveget hord, haját pedig lófarokban viseli, addig az egyetemen szoknyában, szűk blúzban és kibontott hajjal áll a hallgatók elé.

A barátnőm informatikus, és egy egyetemen tanít. Otthon szeret kényelmes ruhákat hordani, de amikor néha meglátogatom az egyetemen, azt látom, hogy miközben dolgozik, 180 fokos fordulatot vesz, teljesen más arcát mutatja!

– írta a férfi, aki szerint nem helyénvaló, hogy a barátnője ekkora figyelmet fordítson a külsejére, amikor „kanos fiatalemberek” közelében van.

Why are men?
byu/BaconIsMyJam inAmITheDevil

A férfi elismerte, hogy attól tart, hogy kedvese elhagyja egy kollégája vagy egy végzős diák miatt, ezért megkérte a nőt, hogy kevésbé szexi ruhában menjen dolgozni.

A barátnője kicsit kiakadt, szerinte túlságosan bizalmatlan a barátja, és nem nézi jó szemmel, hogy nyomoz utána.  Kettőjük között állandóvá váltak a viták, a nő szerint nagyon káros élettársának viselkedése.

Azt hiszi, nem akarom, hogy többé élvezze az egyetemi munkáját, csak azért, mert úgy érzem, “kevésbé szexisnek” kellene öltöznie a munkahelyén

– magyarázta a férfi.

A kommentelők megosztottak voltak.

Egy részük szerint a barátnője maga dönti el, miben megy dolgozni, nem a férfi irányít, el kell fogadnia, más azt írta, az eset jelzi, hogy nem illenek össze, ezért szakítaniuk kell.

Nem köteles úgy öltözködnie, hogy megfeleljen az  ésszerűtlen igényeidnek. Kérdezd meg magadtól, miért zavar ez téged?

– tette a fel a kérdést egy felhasználó, míg egy másik szerint a férifnek változtatnia kellene a viselkedésén, ha nem akar szinglivé válni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik