Szórakozás

Fodor Zsóka elárulta, mi igaz a Barátok köztből való kiírása körüli pletykákból

Nagy Botond / RTL
Nagy Botond / RTL
A színésznő tisztázta, anno miért döntött úgy, hogy visszaadja Magdi anyus szerepét.

Fodor Zsókát a Barátok közt tette ismertté, amiben Kertész Magdi karakterét formálta meg 1998 és 2009 között, de vendégszereplőként utána is több alkalommal visszatért. Magdi anyus sorozatbéli vesztét egy galacsin okozta, amit takarítás közben akart felvenni a Mátyás király téri lépcsőházban, de kifordult a lába és lezuhant a lépcsőn. Távozásáról évekkel korábban azt mondta: „Én akartam kilépni a Barátok köztből, ez köztudott. Többször is. De Kalamár Tamás producer valahogy mindig rábírt még egy kis maradásra.”

A Blikk a Story magazin nyomán most arról ír, Fodor reagált arra az évek óta terjengő pletykára, miszerint annak idején a végletekig megromlott a kapcsolata a tévésorozat producerével, Kalamár Tamással, és emiatt adta vissza legendás szerepét. A híresztelések szerint Magdi anyus ráadásul Kalamár kérésére szenvedett halálos balesetet a lépcsőn.

Ebből egy szó sem igaz. Annyi történt, hogy Tamás egy éven át próbált meggyőzni, hogy maradjak a Barátok köztben, de én tántoríthatatlan voltam. Akkoriban hunyt el anyukám 101 évesen, akinek nemcsak a lánya, hanem a társa, az ápolónője meg minden mása voltam, és vágytam egy könnyebb, másfajta életre. Utazni akartam, színházban játszani. Tamás ezt megértette, elfogadta, és barátok maradtunk

– árulta el a lapnak Fodor Zsóka.

Színésznő és producer mai napig tartó jó kapcsolatára bizonyíték, hogy Fodor szerepet kapott Kalamár készülő sorozatában is.

Kapcsolódó
Fodor Zsóka is szerepel Kalamár Tamás új sorozatában
A Barátok közt szülőatyja és producere új sorozatot készít, melyet 2024. január elsején mutat majd be az RTL, …a szomszéd tehene címmel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik