Szórakozás

Kiborultak a kommentelők az anyán, aki egy szobányi ajándékot vett gyerekeinek karácsonyra

„Nincs elég hely az új házban”.

Három nap alatt 16 milliószor nézték meg azt a videót a TikTokon, amin egy család karácsonyfáját láthatjuk – pontosabban a fa alig látszik, mert annyi ajándék van körülötte.

Egyszerűen nincs elég helyünk az új házban, hogy rendesen kitegyük az ajándékokat

– áll a Mymumissoextra (az anyukám olyan különleges) felhasználónevű tiktokker videója mellett a szöveg, ami vélhetően inkább dicsekvést szeretne kifejezni, részben az új ház emlegetésével, részben pedig a szoba háromnegyedét betöltő ajándékhalom miatt.

A kommentelők szerint azért ez már sok.

Volt, aki azt írta, ha képes is lenne, ennyi ajándékot vásárolni, akkor sem értené ezt az egészet. A videó mellett már magyar kommentelők hozzászólásai is megjelentek, a legtömörebb vélemény így hangzik: „nem erről szól”.

Több mint 44 ezren érezték úgy, hogy hozzá kell szólniuk a látottakhoz. 120 ezer lájk érkezett az alábbi kommenthez:

Megkérdeztem a lányomat, hogy mit vár a legjobban a karácsonyban. Azt mondta, hogy a vacsorát és a családdal való együttlétet. Jól nevelem a gyerekeimet.

És közel 100 ezren nyomtak like-ot erre is: „Mire kibontod az ajándékokat, már 2024 karácsonya lesz.” Lássuk a videót:

@mymumissoextra We just dont have the room in this new house to display the presents properly #fyp #fypシ゚viral #christmas #presents #christmastree ♬ Home Alone - Somewhere In My Memory - Theme - Geek Music

Ajánlott videó

Olvasói sztorik