Szórakozás

Szívszorító levelet írt a Mikulásnak egy skót kislány

A szülőket elkeserítette az üzenet.

Karácsonyi ünnepséget rendeztek a Cardenden nevű skót kistelepülésen egy szállodában. Az esemény híre bizonyára nem került volna a világsajtóba, ha a Queen’s Hotel nem hozza nyilvánosságra, milyen szomorú levelet írt egy kislány a Mikulásnak.

A szálloda Facebook-oldalán megjelent posztban azt írják, a vasárnapi karácsonyi buli nagy siker volt, a gyerekek jól érezték magukat, és örültek, hogy találkozhattak a Mikulással. Csakhogy az egyik kislány ezt írta a Télapónak szánt kártyára:

Azt kérem karácsonyra, hogy az emberek ne bántsanak tovább.

A szálloda bejegyzésében azt írják, vívódtak, hogy megosszák-e a nagyközönséggel ezt az egészet, de fontos üzenete van mindenki számára:

Az ünnepi időszak őrülete és rohanása közepette ez egy kis emlékeztető, hogy néhány ember másra vágyik, mint egy »kötelező« ajándékra. Szóval, öleljétek meg barátaitokat és családtagjaitokat egy kicsit szorosabban idén karácsonykor, és terjesszetek egy kis kedvességet és egy kis varázslatot, ahol csak tudtok.

A Mirror cikkéből kiderül: a bejegyzés nyomán rengeteg támogató üzenet érkezett a szállodának, sokan akartak ajándékot küldeni a kislánynak, majd a kommentelők között feltűnt a kislány anyukája is, aki köszönetet mondott mindenkinek a kedves szavakért és felajánlásokért: „Ledöbbentünk, szóhoz sem jutunk… tudtunk róla, hogy Kasey-Leigh akart adni egy lapot a Mikulásnak, Shaunnal (a kislány apja – a szerk.) együtt arra gondoltunk, hogy ez szép ötlet, de fogalmunk sem volt, mit írt benne, összeszorult a szívem, amikor megtudtam, mit kért.”

Az anya azt írta, tisztában vannak a kislány érzéseivel, tudják, miért érzi magát így az iskolában. Örömteli viszont, hogy a kislánynak nagyon jól estek az idegenek üzenetei: „Kasey-Leigh-t lenyűgözték a kedves hozzászólások, alig tudta elhinni a kedves szavakat, teli szájjal vigyorgott.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik