Szórakozás

Azt ígérte a feleségének, bevásárolni megy, rögbimeccsen bukott le – és most mindenki rajta röhög

Stuart Atkinson nem figyelt oda minden apró részletre. A hangosbemondó alázta meg nyilvánosan.

Nem feltétlenül a végeredménye miatt fog a világ emlékezetes eseményként visszatekinteni a december 23-án lejátszott London Scottish – Cambridge rögbimérkőzésre (de a tények kedvéért jegyezzük meg: a találkozó a vendégek 28-26-os győzelmével zárult).

A világ számos híroldala egy lebukott férj miatt számolt be a meccsről.

A meccsre kilátogató egyik szurkolóról van szó, akit a hangosbemondó által beolvasott közlemény hozott meglehetősen kellemetlen – mindenki más szemszögéből nézve pedig: rendkívül vicces – helyzetbe.

Történt, hogy a férfi (bizonyos Stuart Atkinson) azt hazudta feleségének, hogy – a világhírű reklámjairól is ismert – John Lewis áruházlánc egyik üzletébe megy vásárolni, ehelyett a rögbimeccsen kötött ki. Egy dolgot felejtett el: kikapcsolni a telefonja nyomkövető funkcióját. A történetről a meccs nézői – és aztán a fél világ – a hangosbemondó következő mondatai nyomán értesült:

Szolgálati közlemény. Stuart Atkinson úr, kérem, jelentkezzen a kijáratnál. A nagyon zaklatott Mrs. Nicola Atkinson hívott minket, aki a Find My iPhone-nal követte Önt. Azt üzeni: »Azt mondtad, hogy a John Lewisba mész Kingstonba!« Úton van, hogy felvegye és hazavigye önt.

Stuart Atkinson nyilvános családi jelenetét óriási röhögéssel fogadták a szurkolók a helyszínen – és a kommentelők a videónál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik