Szórakozás

Korda György: Három unokám van, de nem ismerem őket

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Az énekes azt mondja, a lánya akkor sem hívta fel őt, amikor éveken át betegeskedett.

Péntek este debütál a Húzós legújabb adása, melyben Korda György ad interjút Rónai Egonnak. Az epizódból előzetesen a Blikk kapott meg egy részletet, ahol az énekes arról beszél, hogy lányával, Judittal lassan évtizedek óta nem tartják a kapcsolatot.

Ő Torontóban él, ott van a családja. Három unokám van, de nem ismerem őket

– mondta Korda, aki a műsorvezető kérdésére elárulta, hogy arról sincs tudomása, hogy az unokái egyáltalán tudják-e, ki a nagyapjuk.

Ez így alakult, lehet, hogy ez egy kudarc az életemben, nem tudom. Kétféle érzés van bennem, mert egy kapcsolatnál mindig két ember a hibás. Lehet, hogy én vagyok a hibás, lehet, ő. De az élet hozta így, 15 ezer kilométer távolság pedig mindig sok.

A Blikk megkeresésére az énekes arról is beszélt, hogy egyebek közt azért is esik nehezére megérteni a lánya arra vonatkozó döntését, hogy nem kívánja vele tartani a kapcsolatot, mert neki nagyon szeretetteljes volt a viszonya a szüleivel, főleg az édesapjával.

Én 40 év után sem tudom elengedni az édesapámat, akivel olyan mély kapcsolatom volt, hogy ha egy napig véletlenül nem beszéltünk, akkor idegbeteg voltam. Én bizony 2012-től 2015-ig három súlyos betegségen estem át, és lehet, hogy mindketten hibásak vagyunk abban Judittal, hogy ez a kapcsolat semmilyen, de ha a vér szava megszólalt volna, akkor legalább ebben az időszakban egy telefont kaphattam volna

– tette hozzá.

Korda egyébként több mint 40 évvel ezelőtt, egy tengerentúli fellépésről hazaérve szembesült azzal, hogy Kiss Kati táncdalénekesnő, akivel egy rövid ideig együtt voltak, életet adott a lányuknak. Judit ekkor négy hónapos volt, Korda és az életébe akkoriban belépő Balázs Klári pedig sokáig tartották is vele a kapcsolatot, ez viszont közel húsz éve halványodni kezdett, mígnem teljesen meg is szakadt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik