Szórakozás

Janicsák Veca és Szabados Ágnes a Reggeliben beszélték meg, hogyan élték meg az egymás elleni Sztárbox-meccsüket

RTL
RTL
Kiélezett mérkőzésen csaptak össze a ringben még novemberben.

Szabados Ágnes és Janicsák Veca még novemberben csaptak össze a Sztárbox szorítójában. A meccs eredménye pontozással dőlt el, a szakmai zsűri végül az énekesnőt kiáltotta ki győztesként, akit később Berki Mazsi ejtett ki az elődöntőben.

Janicsák ma a Reggeliben vendégeskedve árulta el, hogy hamarosan térdműtét vár rá, mert súlyosabbra fordult a meniscus szakadása, ami már a bokszversenyen is nehezítette a dolgát. A téma kapcsán Szabados emlékeztette, hogy a Berki Mazsi ellen vívott meccse előtt látható is volt, hogy bicegve érkezett meg a ringbe, majd a saját összecsapásukkal kapcsolatos élményeiket is megosztották egymással a stúdióban.

Kiélezett mérkőzés volt, kevésen múlt. Én nem voltam jó formában egyébként annyira egészségileg, de ezek szerint te sem a térdeddel

– fogalmazott a műsorvezető, akinek az énekesnő egy ponton kiütötte a kontaktlencséjét, így saját bevallása szerint az utolsó másfél menetben már csak körvonalakat látott. Az érzés egyébként mint kiderült, félig-meddig kölcsönös volt, Janicsáknak ugyanis szintén rossz az egyik szeme, csak ő nem hordja a lencséjét.

A verseny kapcsán Szabados arról is érdeklődött, mennyire volt megterhelő Janicsák számára a felkészülés, aki közben gyereket nevelt, illetve pszichológia szakon is teljesítenie kellett az egyetemen.

Lelkileg annyira nem, azt úgy bírtam, csak az időbeosztás nyilván nehéz egyrészt. Meg hát fizikailag azt érzem, hogy basszus, 34 vagyok már. Annyira nincs bennem az, hogy én akkor megyek és fú, mindenkit szétverek. Ez a fajta lendület abszolút nincs annyira ott.

A hallottakra a műsorvezető azt felelte, ő ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalta a ringben, mire Janicsák elmondta, hogy amint a helyszínre ért, dolgozni kezdett benne az érzés, hogy amit csinál, azt csinálja jól, de odáig eljutnia nehezére esett.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik