Szórakozás

Vajna Tímea elárulta, hogy az elmúlt két évben négy babáját veszítette el

TV2
TV2
Régóta szeretne már édesanya lenni.

Vajna Tímea februárban árulta el követőinek, hogy 2022 karácsonya után elveszítette 7,5 hetes kisbabáját. Andy Vajda özvegye nemrég ismét az Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol arról beszélt, hogy végigcsinált egy háromnapos vízböjt-kúrát, ami alatt kizárólag vizet vett magához, az energiát pedig a folyadékba csepegtetett elektrolit ásványokkal igyekezett pótolni.

A célom spirituális, lelki és testi megtisztulás volt. Hiszen az elmúlt két évben annyi, de annyi IVF-kezelést és hormonterápiát kaptam és szúrtam magamba, hogy azt már a szervezetem nem tudta tovább tolerálni, és mindenképp szerettem volna csinálni egy hatalmas, nagyon drasztikus tisztítást

– magyarázta Vajna, aki meg is mutatta, hogyan fest az alakja most, hogy öt kilót sikerült fogynia.

Még mindig nem annyira kockás a hasam, de négy baba elveszítése után ez elfogadható.

A médiaszemélyiség által kipróbált módszer persze orvosilag nem igazolt, így feltehetőleg nem is ajánlott kipróbálni – azt pedig ő maga is kiemelte, hogy gyerekek és cukorbetegek semmiképp ne csinálják.

Mi a léböjtkúra?

A koplalás minden szilárd és folyékony táplálékról való lemondást jelent. Ilyenkor csak tápérték nélküli italok fogyaszthatók, ilyen a tea vagy a víz. A valódi koplalás azonban már jóformán csak kísérleti vagy vallási célokat szolgál, mert egyáltalán nem egészséges. Helyét a léböjtkúra foglalta el, amikor szilárd étkeket nem veszünk magunkhoz, csak folyadékokat: ásványvizet, gyógyteát, zöldség és gyümölcsleveket, esetleg zsiradék hozzáadása nélkül készített leveseket – olvasható a Házipatika honlapján.

Vajna posztjában arról is írt, hogy a fentebb említett hormonkezelések mellékhatásaként összesen 13 kilót hízott az elmúlt két évben. Ígérte továbbá, hogy a vetéléseiről később bővebben is mesél majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Palacsik (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik