Szórakozás

Évet értékelt a Pornhub: Magyarországon a leszbikus pornó volt a legnépszerűbb

Nikos Pekiaridis / NurPhoto / AFP
Nikos Pekiaridis / NurPhoto / AFP

Magyarországon a leszbikus volt a legnézettebb pornókategória 2023-ban – derült ki a Pornhub 2023-as évértékelőjéből, melyet a Telex ismertetett.

Az Insights csapat és a Pornhub statisztikusai minden évben több milliárd látogatásból származó adatot értékelnek, lerántva a leplet a bolygó pornónézési szokásairól.

A legkeresettebb kifejezés világszerte idén is a hentai volt (szexuális jeleneteket tartalmazó anime- és mangafilm), amit a MILF (szexuálisan vonzó, idősebb nő), a leszbikus, a japán és a filippínó nő követett.

Hazánk nem fért be a húsz legnagyobb pornófogyasztó nemzet közé. A top tízes lista idén így alakult:

  1. Egyesült Államok
  2. Fülöp-szigetek
  3. Franciaország
  4. Mexikó
  5. Nagy-Britannia
  6. Japán
  7. Németország
  8. Olaszország
  9. Kanada
  10. Brazília

A kelet-közép-európai régióból a lengyelek időztek a legtöbbet a Pornhub-on, világszinten 12-ek lettek.

Magyarország mellett Szlovákiában, Csehországban, Nagy-Britanniában és Kanadában is a leszbikus volt a legnépszerűbb kategória, a lengyelek és a baltiak a MILF-ekre szavaztak, Dél-Európa az érett hölgyeket, az Egyesült Államok a feketéket, Észak-Afrika az arabokat, Oroszország az oroszokat preferálta, míg Latin-Amerika, Skandinávia, Németország, Franciaország, Románia és Törökország az análra esküdött.

Az egyetlen ország, ahol 2023-ban a női pornófogyasztók voltak többségben (58 százalék), az a Fülöp-szigetek, míg Kolumbiában 50-50 százalék volt a nemek közti arány. Az összes többi országban a férfi pornónézők voltak többen, ám tavaly a női nézők aránya világszerte 1 százalékkal nőtt, amivel 36 százalékra emelkedett a női látogatók aránya.

Egy látogató átlagosan 10 perc 9 másodpercet töltött a Pornhubon 2023-ban, ez 15 másodperces növekedés az előző évhez képest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik