Szórakozás

„A legtöbb országban van egy körmösöm” – állítja a barátnő, akire eddig 1 millió fontot költött a párja

55 országban jártak együtt.

Egy Instagram-modell arról mesélt, párja eddig 1 millió fontot (körülbelül 440 millió forint) költött arra, hogy bejárják együtt a világot, és 55 országba jutottak el együtt – írja a Mirror.

A 25 éves Yelena Lala Instagramon keresztül ismerkedett meg kedvesével, mikor a férfi egyszerűen csak küldött neki egy üzenetet. Egy hónappal fényképeik megpillantása után személyes találkozóra is sor került – 34 éves barátja (akinek sem nevét, sem foglalkozását nem árulta el a barátnője) New Yorkból Párizsba repült, ahol a nő divatgyakornokként dolgozott. Harmadik randevújukat már Dél-Franciaországban töltötték, azóta pedig eltelt nagyjából két év, és 55 országot jártak be együtt – köztük Mexikóval és Finnországgal.

Bár Yelena Lalának saját ékszermárkája van, minden költséget a barátja áll:

Soha nem kell aggódnom semmi miatt. Stresszmentes életet élek. Ez az én mentalitásom – minden kiadás a férfin múlik.

– mondta a nő, elejtve azt az információt, párja eddig körülbelül 1 millió fontot költött az utazásokra, ötcsillagos szállodákra, virágokra és parfümre.

Nem is tudom, mit mondjak. Nagyon sokat költött. Valószínűleg több százezret. Szerintem a férfi felelőssége, hogy gondoskodjon egy nőről. Ha egy férfi igazán szereti a nőt, akkor természetesen gondoskodik róla, amennyire képes rá.

Yelena Lala vágyik rá, hogy egy napon megtalálják közös otthonukat és letelepedjenek valahol, de ez vízumproblémák miatt egyelőre nem lehetséges – addig is élvezi az utazásokat, melyeket többnyire barátja tervez meg. A gyakori költözésnek van még egy fontos következménye, amit így értékel az Instagram-modell:

A legtöbb országban van egy körmösöm – ami vicces.

@yelenalala Best mistake I ever made #worldtravelingcouple #worldtravelinggirlfriend #couplesgoals ♬ Strangers - Kenya Grace

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik