Szórakozás

Egy dolgot kér karácsonyra a modell, akinek félnek a szépségétől a férfiak

Belefáradt abba, hogy már évek óta cölibátusban él.

Egy svéd modell karácsonyi listájának élén az a kívánság áll, hogy rá találjon a szerelem, miután hosszú idő óta egyedülálló – írja a Mirror.

Amber „Sweetheart” Johanssennről akkor írtunk utoljára, mikor felfedte, hogy évek óta magányosan él, és ennek okát online tartalomkészítőként elért sikereiben, valamint szépségében lelte (mert ezek szerinte félelmet ébresztenek a férfiakban).

Az Instagramon több mint félmillió követővel rendelkező Johanssen most arról osztotta meg gondolatait, hogy karácsonykor csak szerelemre vágyik (illetve az év többi napján is – legalábbis egyszerű ezt a következtetést levonni a róla megosztott fényképek végigpörgetése után, látva a melléjük írt, táncra hívás jellegű mondatokat).

Rájöttem, hogy annyi kedves srác van, és belefáradtam abba, hogy egyedülálló vagyok és cölibátusban élek. Egy barát megtalálása tökéletes módja lenne 2024 kezdetének. Olyan régen volt már, hogy valakivel együtt töltöttem a szabadságomat

– magyarázta a többnyire erotikus tartalmakat készítő modell.

A 37 éves nő azt is elárulta, hogy rendkívül odaadónak tartja magát, és reméli, még év vége előtt találkozik élete párjával – igaz, erre kevés esélyt lát, miután az ünnepeket Svédországban tölti családjával, ő pedig jobban kedveli a brit férfiakat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amber J (@amberjsweetheart) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik