Szórakozás

Túlélőcsomagot osztogatott a hajléktalanoknak egy négyéves kisfiú Londonban

Hudson kézzel írt karácsonyi lapot és hálózsákot is ad az utcán élőknek.

Egy négyéves kisfiú dobogtatta meg a szíveket a londoni Chislehurstben. Hudson Suttie hálózsákokat, a mindennapi élethez szükséges tárgyakkal teli hátizsákokat és kézzel írt karácsonyi képeslapokat adott át hajléktalan nőknek és férfiaknak. A táskában voltak gyapjúkesztyűk, három pár zokni, meleg pulóver, és egy túlélőcsomag benne többi között fogkefével, fogkrémmel, zseblámpával és keksszel – olvasható a Metro cikkében.

Megpróbálok mindenkinek segíteni. Senkinek nem szabadna fáznia karácsonykor. Bárcsak mindenkinek lenne egy meleg otthona, ahová hazamehet, ahogy én

– mondta a kisfiú.

Hudson és családja támogatja a Beat my Addictions jótékonysági szervezetet, amely azzal foglalkozik, hogy kisebb-nagyobb csomagokkal segíti az utcán élő embereket. A kisfiú anyukája elmondta, a család barátokkal, szomszédokkal és kollégákkal összefogva állította össze a hátizsák tartalmát, de Suttie is segített a kiválasztásban és a pakolásban.

 Már most megérti, hogy néhány férfinak és nőnek nincs otthona, és hogy az általunk adott takaró vagy hálózsák lehet az egyetlen módja annak, hogy felmelegedjenek.

– mondta Lara.

Örömük akkor lett még nagyobb, amikor látták a hajléktalanok boldog arcát.

 Az a legjobb érzés, amikor látjuk az igazi meglepetést és örömöt az arcokon, miután kiosztottunk egy hálózsákot!

– mondta az anyuka.

A négyéves kisfiú több helyet is felkeresett Londonban a szüleivel, akik segítenek neki, mikor és hogyan érdemes közelíteni egy utcán élő emberhez, vagy hogy ki az, aki nyitott a beszélgetésre, és ki nem.

Hudson kézzel írt kártyákat is kioszt, amelyeken ez áll:

Kedves barátom, gondolok rád, és remélem, ez a táska örömöt okoz neked. A barátodtól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik