Szórakozás

Taylor Lautner azt mondja, sosem jöttek ki igazán jól Robert Pattinsonnal

Andreas Rentz / Getty Images
Andreas Rentz / Getty Images
Az Alkonyat-szériában alakítottak rivális szereplőket.

Az Alkonyat-sorozat első része 2008-ban került a mozikba, főszerepben Kristen Stewarttal és Robert Pattinsonnal. Az ezt követő Újhold című filmben Taylor Lautner karaktere is több képernyőidőt kapott – az akkor 17 éves színész komolyan meg is dolgozott azért, hogy ő maradhasson Jacob Black, a rendezők ugyanis egy izmosabb illetővel akarták őt helyettesíteni: hogy megtarthassa a szerepét, 9 hónap alatt több mint 11 kilónyi izmot épített magára.

Az említett időszakról, amikor is a rajongók felváltva skandálták az eseményeken hol az ő, hol Pattinson nevét, most a Call Her Daddy podcastben beszélt Lauter. Mint mondta, a filmbéli riválisát alakító Robert Pattinsont bár fantasztikus és nagyon kedves embernek tartja, mivel nagyon különböző a személyiségük, sosem jöttek ki túl jól, ezen pedig nem sokat dobott a franchise-ért rajongók viselkedése sem – derült ki a Page Six szemléjéből.

Nem tudom, Robert hogy van ezzel, de én akkoriban különösen abban a korban voltam, amikor olyankor is megsérülnek az érzéseid, amikor nem kellene. (…) Szerintem időnként kínos volt kettesben állni az erkélyen, amikor 10 ezer lány fújogott Robra, és skandálták az én nevemet, aztán engem fújoltak, majd az ő nevét kiabálták. Közben meg valamiféle barátságnak kellett lennie köztünk. Bonyolult volt

– fogalmazott Lautner.

A színész hozzátette, bár az Alkonyat miatt gyakran érezte magát kényelmetlenül, úgy véli, a széria összességében sokkal több pozitívumot hozott az életébe, mint hátrányt, ezért nagyon hálás a franchise-nak, hogy szerepelhetett a filmekben.

Robert Pattinson és kedvese, Suki Waterhouse egyébként hamarosan szülők lesznek.

Kapcsolódó
Apa lesz Robert Pattinson
A színész barátnője, Suki Waterhouse a színpadon leplezte le terheshasát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik