Szórakozás

Oroszlán Szonja: Mindig szerettem válogatni a szerepek között, most nincs meg ez a lehetőségem

RTL
RTL
A színésznő kitanult egy új szakmát, mert számított rá, hogy negyven és ötven éves kora között nem kap szerepeket.

Oroszlán Szonja a Heti Libazsír című YouTube-műsor vendége volt, ahol egyebek mellett arról mesélt, hogy befejezte speciális lóterápiával kapcsolatos tanulmányait. Nagyjából egy éve foglalkozik aktívan ezzel, jelenleg 50-60 állandó kliense van, de mint mondta, ez nem jelenti azt, hogy emiatt felhagy eredeti foglalkozásával.

Nagyon szívesen elmegyek castingokra, filmszerepekre, ha hívnak. Tulajdonképpen nekem a Covid alatt jól jött, hogy ki tudtam tanulni egy másik szakmát, mert akkor nem volt se színház, se film, se semmi. Akkor rájött az ember, hogy ez a színészet egy olyan szakma, ami egyrészt véges lehet, másrészt mi van, ha nem tudom csinálni. Meg most már úgyis lassan rajzolják a színészeket, szóval tényleg jobb, ha az ember kitalál valamit. Úgyhogy nekem jól jött ez a másik, ráadásul én nagyon szerettem volna mindig is állatokkal foglalkozni, gyerekkorom óta

– mondta el Oroszlán, aki szerint negyven és ötven között egy színésznőnek nem igazán vannak szerepek.

Tudtam, hogy ez egy küzdelmes dolog lesz, mert már nem vagy az a fiatal cicababa, de azért még nem vagy jó királynőszerepekre, anyaszerepekre, hanem van ez a luk. Voltam annyira előrelátó, hogy kitaláltam magamnak ezt a másik szakmát, hogy ne legyek kiszolgáltatva. Ráadásul én mindig egy olyan színész voltam, aki nagyon szerettem válogatni a szerepek között. Hát, most nincs meg ez a lehetőségem, mert nincs semmi.

Oroszlán Szonja úgy gondolja, bele fog korosodni a következő fázisba, amikor egy másik szerepkör jön. Arról is beszélt, Magyarországon nagyon megalázók a castingok. A teljes beszélgetést itt lehet visszahallgatni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik