Szórakozás

A legjobb karácsonyi kedvezmények mobiltól a TV-ig!

Van a letudott ajándék, és van az, ami már vásárláskor örömet okoz. Most csupa ilyet találunk.

Az ünnep előtt megugró vásárlási láz közepette még fontosabb, hogy tudatosan vásároljunk, és ne kerüljenek felesleges dolgok a fa alá. Nem az a cél, hogy feltöltsük a fenyő alatt keletkezett űrt, hanem hogy hasznos és jó minőségű tárgyakat, életre szóló élményeket ajándékozzunk. Adjunk olyat, amivel könnyebb lesz a tanulás, egyszerűbb a kommunikáció, öröm a zenehallgatás, hatékonyabb az edzés! És hogy ne rohangáljunk boltról-boltra, és ne kelljen órákat szörfözni a neten, válasszunk olyan helyet, ahol minőséget kapunk jó áron.

Ilyen a Samsung Experience Store, amelynek kínálatában most hemzsegnek az ünnepi ajánlatok: legyen szó bármilyen Samsung termékről (TV, porszívó, telefon, fülhallgató, tablet, okosóra), ha két vagy három készüléket veszünk egyszerre, 10-15 százalékkal kevesebb lehet vásárlásunk végösszege. Így például egy Galaxy S23-hoz 349.900 Ft helyett 297.415 Ft-ért is hozzájuthatunk. Ráadásul, ha most lenne időszerű a régi készülék „nyugdíjazása”, akkor annak becseréléséért további 20.000-50.000 Ft-os engedményt adnak.

Tehát, akár egy szerettünknek szeretnénk meglepetést okozni, akár magunknak zsebelnénk be egy jóleső ünnepi kedvezményt, látogassunk el a Samsung Experience Store üzleteibe online vagy személyesen még ma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik