Szórakozás

Üzent a lottótársaság a fiatal nőnek, aki azért maradt le a főnyereményről, mert nem volt elég pénz a számláján

Isabel Pavia / Getty Images
Isabel Pavia / Getty Images
Egy rövid ideig a világ egyik legszerencsésebb emberének érezhette magát egy fiatal brit nő, aztán pedig a legszerencsétlenebbnek.

Az egyetemista Rachel Kennedy és a barátja, Liam McCrohan egy rövid ideig azt hitték, megütötték a főnyereményt a lottón és 182 millió fonttal (több mint 80 milliárd forinttal) lettek gazdagabbak – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Az eset 2021 februárjában történt. Rachel és Liam heteken át játszottak ugyanazokkal a számokkal, és a február 26-i sorsoláson ki is húzták a számaikat. A fiatal pár nem is lehetett volna boldogabb, aztán jött a hidegzuhany.

Amikor Rachel felhívta a lottószelvényen szereplő telefonszámot megtudta, hogy valójában semmit sem nyert.

A számai stimmeltek, csakhogy a bankszámláján nem volt elég pénz ahhoz, hogy átmenjen a lottójáték befizetése arra a hétre, így nem vett részt a sorsoláson.

Bár Rachel nagyon csalódott volt, látszólag könnyen vette a rossz hírt, Liam azonban összetört. A fiú azt mondta, már az járt a fejében, hogy milyen álomotthont rendezhetnek be maguknak a barátnőjével és milyen álomautókat vehetnek.

A brit lottójátékokat 1994 óta szervező Camelot szóvivője azt mondja, a cégnél halottak Rachel és Liam esetéről, nagyon sajnálják, de sok szerencsét kívánnak nekik a következő sorsolásokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik