Szórakozás

Matthew Perrynek is köszönetet mondott a Hollywoodban csillagot kapó Zac Efron

Gilbert Flores / Variety via Getty Images
Gilbert Flores / Variety via Getty Images
Jeremy Allen White és Miles Teller is beszédet mondtak a ceremónián.

Zac Efron csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán karrierje elismeréseként. Pályája a kétezres években indult, első nagyobb szerepe a Disney tinifilmtrilógiájában, a High School Musicalben volt. Az avatásra hétfőn került sor, a 36 éves színészt kollégái és barátai méltatták, köztük Jeremy Allen White és Miles Teller. Köszönőbeszédében Efron néhai pályatársát, az októberben 54 éves korában elhunyt Matthew Perryt is megemlítette. A két színész a 2009-es Megint 17-ben szerepelt együtt.

Annyira jó móka volt vele együtt dolgozni, és tényleg nagyon sok mindenben ösztönzött és motivált. A vele való közös munka lökött át engem a karrierem következő fejezetébe, és ezért nagyon hálás vagyok neked, Matthew. Sokszor gondolok rád

fogalmazott a jutalmazott színész.

Perry halála után kiderült, hogy a színész életrajzi filmet tervezett készíteni a saját életéről, és már ki is nézte Efront a főszerepre. Az ötletre Zac Efron is nyitott lenne, erről egy múlt havi interjúban beszélt a People-nek. „Megtiszteltetés lenne számomra” – mondta ekkor.

Gilbert Flores / Variety via Getty Images
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik