Szórakozás

Brasch Bence: Nem szerettem volna nagyon bántani Árpa Attilát

rtl
rtl
A producer ettől még majdnem kiesett a ringből.

Vasárnap Brasch Bence győzelmével zárult a Sztárbox nehézsúlyú szuperdöntője. A színész-énekes Árpa Attila ellen lépett ringbe, ám a producert a második menetben leléptették egy KO-t követően. Brasch az rtl.hu-nak nyilatkozva árulta el, milyen érzések voltak benne a meccs alatt.

Nem ütöttem annyira a fejét, igyekeztem inkább a testén lebontani. De veszélyes volt végig, így muszáj volt megállítanom, viszont nem szerettem volna nagyon bántani, nem akartam, hogy baja legyen. Nagyon szépen helyt állt és nagyon kemény ütései voltak. Szép mérkőzés volt, és nagyon jólesett, amit a végén mondott, hogy szerinte megérdemlem a győzelmet és jó helyre került az öv.

A ringben később megjegyezte, bokszolót szívesen alakítana már filmben. Elárulta, futottak-e be hozzá ilyen bármilyen, boksszal kapcsolatos megkeresések.

Ez egy veszélyes sport, szerintem ésszel kell csinálni, fel kell mérni az embernek az adottságait. Nyilván nagyon sokat fejlődtünk meg jól szerepeltünk, de ezt a helyén kell kezelni, mert vannak, akik 10 éves koruk óta bokszolnak olyan aktivitással, mint mi az elmúlt egy évben, és ez behozhatatlan. Mindenképpen folytatom az edzést, és a Hell ajánlata arra sarkall, hogy céltudatosan készüljek. Aztán meglátjuk, hogy mi lesz.

Hozzáteszi: a sportot nem fejezi be a műsor  után sem.

Az biztos, hogy most eléggé túlvállaltam magam. Szeretném mind a kettőt igazán megélni, és ahhoz az kell, hogy kicsit nyugisabb tempóban haladjak tovább. Elsősorban színész vagyok, ez a hivatásom. Ugyanakkor semmiképp nem szeretném abbahagyni a bokszot.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik