Szórakozás

A férjnek öt, a feleségnek három szeretője van, ők így boldogok

Mást kapnak meg a nem hagyományos kapcsolataikban.

A 60 éves Lisa van Sand és férje, a 63 éves Everett Harlow 36 éve házas. Egészen addig monogám kapcsolatban éltek, míg Everett 2010-ben meg nem csalta a feleségét, akinek ezt be is vallotta.

Lisa most már „hálás” ezért, mert ez lehetőséget teremtett arra, hogy a házasságukon belül más lehetőségeket is megfontoljanak.

Öt éve kezdtek bele a „párhuzamos poliamor kapcsolatukba”, az asztalos férfinek öt további kapcsolata van, a feleségnek pedig három barátja az USA különböző államaiban.

Az azóta poliamor coachként működő van Sand a Mirror beszámolója szerint úgy nyilatkozott a kapcsolatukról:

A házasságunk nem való mindenkinek, de nekünk működik. Sok házaspár él párhuzamos életet, kapcsolódások nélkül, de Everett és én szeretjük egymást, de másokkal is találkozgatunk.

A feleség arról is beszélt, hogy a férje nem egy romantikus alkat, így ő inkább ilyen társakat talált magának – illetve csatlakozott egy online BDSM-közösséghez is –, míg Harlow-nak nagyobb a szexuális étvágya, ezért testi kapcsolatot keresett másokkal.

2021 óta nem feküdtünk le egymással, de sohasem volt érzelmileg ilyen szoros a kapcsolatunk. Ez életünk legjobb ideje, a nap végén mindig egymást választjuk.

Mindenről beszámolnak egymásnak, a férj még segít is ruhát választani feleségének a randijai előtt. Azt mondja van Sand, nincs közöttük féltékenység.

A legjobb barátomnak vagyok a felesége, de valódi kapcsolatot is keresek és meg is találtam három különböző emberben. Szeretek elmenni a barátaimmal randizni, vacsorázni, inni vagy múzeumba. 100 százalékban átláthatóak a kapcsolataink egymásnak, ez csak így tud működni.

Egymás kapcsolataival is jó viszonyt ápolnak, sőt:

Egymás partnerei a baráti körünk részévé váltak, Lisa pár partnerét a barátomnak is tekintem, őszintén kijövünk egymással. Mi, srácok tudunk beszélni a fociról, ami megkíméli Lisát, hogy neki is hallani kelljen róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik