Szórakozás

Cápák között: tovább bővül a befektetők köre

RTL
RTL
Két üzletember csatlakozik a cápákhoz, hogy saját, befektetésre szánt pénzükkel támogassanak egy-egy feltörekvő vállalkozást.

Idén két új női cápával, Orbók Ilonával és dr. Varga Eszterrel bővült a befektetők csapata a Cápák között című üzleti showműsorban, jövőre hozzájuk, valamint Balogh Leventéhez, Balogh Péterhez és Moldován Andráshoz további két befektető csatlakozik majd – jelentette be az RTL. A hetedik évadban egy új cápa érkezik, és egy korábbi cápa visszatér.

  • Lakatos István, a Bravogroup holding vezérigazgatója, a számok embere. Célja új iparágakban terjeszkedni és új tehetségeket felkarolni, szenvedélye a növekedés.
  • Sárospataki Albert, a mintegy 200 ezer felhasználóval rendelkező Billingo online számlázó alapítója és vezérigazgatója. A megoldóember, akinek az innováció és a skálázódás a terepe.

A héttagú befektetői kör ezúton rendhagyó felállásban dönt majd arról, hogy a pitchelő vállalkozások mellett leteszi-e a voksát vagy sem.

A cápák két csapatra osztva, váltásban hallgatják meg az előttük prezentált üzleti lehetőségeket, de továbbra is egyénileg döntenek azok befektetési sorsáról.

A műsorvezető személye nem változik, továbbra is Lilu fogadja a befektetésben reménykedő ötletgazdákat. A Cápák között hetedik évada január 7-én indul, vasárnaponként lesznek új részek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik