Szórakozás

Londonban csak egy garázsra tellett volna a pénzéből, inkább vett egy falusi kunyhót

Úgy rendezte be, hogy Kate Winslet is beköltözhetne egy romkom film erejéig.

London is egy a világ azon városai közül, amelyekben szinte lehetetlen értelmes áron lakást bérelni, hát még vásárolni. Ezt tapasztalta – na meg a kiégést – a 26 éves Amy is, aki feladta inkább a londoni életét is elköltözött vidékre, hogy álmai idilli házikóját megvehesse.

Hat hónapja a testvérével együtt úgy döntött, hogy otthagyják a munkájukat és egy antikvitást nyitnak. Ennek részeként vásárolt Amy 220 ezer fontért egy 700 éves másodosztályú házikót, ami kicsit olyan, mint a filmek régi falusi kunyhói: vastag falú, alacsony mennyezetű, fagerendás.

Forintra átszámolva ez az összeg se semmi, közel 100 millió forint, de azt állítja a fiatal nő, illetve a TikTokra kitett videójában azt mutatja, hogy Londonban, amit megengedhetett volna magának, az egy garázsra vagy egy parkolóhelyre lett volna elég.

Ezzel szemben a házának havi 35-40 fontos (15-18 ezer forintos) gáz, és 40 fontos áramszámlája van, és bár régi, de nem penészedik, dohosodik, ázik be, szerencsére.

Az is biztos, hogy a kis ingatlanból egy nagyon hangulatos, csupa használt bútorokból álló otthont varázsolt Amy, tulajdonképpen ennek a dokumentálása a TikTok-oldala.

@prunetown Giving up on london & returning home was the best decision I’ve ever made 🤩 #cottage #cottagecore #cottagecoreaesthetic #cosycottage #cozycottage #hobbithouse #firsthouse #firsthome #interiordesign #slowliving #slowlivinglifestyle #Slowlivingmovement #countrysideliving #theholiday #theholidaymovie #foryou #fyp #viral #housetransformation #housemakeover #beforeandafter ♬ Money, Money, Money - ABBA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik