Szórakozás

Charlie Sheen elárulta, melyik volt az a pillanat, ami után másnap letette az alkoholt

Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
6 éve nem iszik.

A People magazinnak adott interjút Charlie Sheen, aki elárulta, egy hónap híján már a hatodik józan évébe fog belépni. A színész már nem iszik alkoholt, hiszen a legtöbb problémát az okozta eddigi életében.

A következő hónapban hat éve már, hogy józan leszek. Most nagyon következetes életmódot folytatok. Ez az egész az apás dolgokról szól, hogy a 14 éves ikerfiaimat, Maxet és Bobot megfelelő módon nevelhessem.

Korábban már reggel is alkohollal indította a napot, például whiskyt tett a kávéba. Manapság 4:30-kor vagy 5-kor felébred, híreket olvas, edz, e-mailekre válaszol, majd a gyerekeit felkészíti a napra.

A színész döntését, hogy elindul a józanság útján egy kellemetlen élmény inspirálta.

Egy reggel elfelejtettem, hogy a lányomnak találkozója lesz, ahová nekem kellett volna vinnem, de akkor már túl voltam pár poháron. Felhívtam egy barátomat, aki elfuvarozott minket. Majd’ megszakadt a szívem, hisz ott ültem a hátsó ülésen, és tudtam, hogy a lányom azon agyal, vajon miért nem én vezetek. Hazaértem, és ebben a tudatban ücsörögtem a nap hátralévő részében. És másnap már nem nyúltam a piához. Az első hónapban úgy voltam vele, adok ennek időt, hátha jobban leszek attól, hogy nem iszom, talán javulhatnak az emberi kapcsolataim is. És így lett. Ezért még tovább mentem, ami nehéz volt, tele húzós időszakokkal, de volt lendületem. Jött a visszacsatolás, hogy ez az az oldal, ahol nekem állnom kell. Nem tudtam tovább tagadni sem.

Sheen arra is készen áll, hogy visszatérjen Hollywoodba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik