Szórakozás

Tóth Vera a húgáról és Krausz Gáborról: Nincs részrehajlás, én vagyok a békebíró

TV2, Tulok András / RTL Klub és TV2
TV2, Tulok András / RTL Klub és TV2
Úgy érzi, egész jó villámhárító volt az elmúlt időszakban.

Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán októberben Palik Lászóék műsorában meséltek arról, hogy igyekeznek békítő szerepkörben munkálkodni az énekesnő húga, Tóth Gabi és volt kedvese, Krausz Gábor között, akik a nyáron szakítottak egymással.

Tóth Vera a hétvégén a TV2 stúdiójában szurkolt a Dancing with the Stars fináléjában Krausz Gábornak, a Story magazinnak adott interjújában pedig hangsúlyozta, hogy ez számára teljesen természetes, és mint kiderült, éppen a séf volt az, aki meghívta őt.

Haza is kell beszéljek, hiszen a húgom a húgom, és én mind a kettőjüknek szurkolok az életben. Úgy vagyok vele, ha mindez most Gabival történne meg, akkor ugyanúgy itt lennék. Nincs részrehajlás. Én vagyok a békebíró. Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki

– magyarázta az énekesnő, aki mint mondta, mindig is normális kommunikációra próbálta ösztönözni a húgát és Krauszt, hogy higgadtabban tudják átgondolni az egymás iránti sérelmeiket és érzéseiket.

Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye. Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül. Egész jó villámhárító voltam az elmúlt időszakban. Ma este is azért vagyok itt, hogy Krauszt támogassam lelkileg, hiszen ő az imádott unokahúgom apja. A férjem mellett pedig Hannarózát szeretem a világon a legjobban. Az ő érdekét szolgálja, hogy a szülőkkel jól legyek

– mondta Tóth Vera, hozzátéve: ő is úgy látja, hogy a séf életében a legjobbkor jött a táncverseny, a mozgás ereje és az új ismertségek ugyanis kimozdították a komfortzónájából és jó energiákkal tudták ellátni.

STORY
Kapcsolódó
Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték a Dancing with the Starst 2023-ban
A séf köszönőbeszédében azt mondta, ez valóban több volt számukra, mint tánc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik