Szórakozás

Tanácsot kér egy fiatal férfi, akinek teherbe esett a szűz barátnője

Prostock-Studio / Getty Images
Prostock-Studio / Getty Images
Úgy tűnik, kisbabája lesz egy mélyen vallásos fiatal párnak, csakhogy sohasem feküdtek le egymással és a férfi abban is biztos, hogy a párja nem csalta meg.

Fura helyzetben találta magát egy 20 éves férfi. Úgy tűnik, teherbe esett a barátnője, noha sohasem feküdtek le egymással, a nő pedig esküszik rá, hogy sohasem csalta meg. A férfi a Reddit közösségi portálon kért tanácsot – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A férfi azt írja, ő 20 éves, a barátnője 19, már három éve együtt vannak, és jelenleg a férfi családjának házában élnek. Mivel mindketten mélyen vallásos családban nevelkedtek, úgy döntöttek, egyelőre kizárják az életükből a szexet, de ha később lefekszenek majd egymással, akkor sem a férfi szüleinek házában teszik.

A nő az utóbbi időben elkezdte rosszul érezni magát és egy kis pluszsúlyt is felszedett. Amikor elkezdett elviselhetetlen hányingerre panaszkodni, a férfinak beugrott, hogy a barátnője a terhesség tipikus tüneteit produkálja. Vett neki egy doboz terhességi tesztet: mind a négy pozitív lett. A férfi erre vett még egy doboz terhességi tesztet: az is mind pozitív lett.

A nő mégis azt mondja, kizárt, hogy várandós legyen, hiszen még szűz.

A férfi tanácstalan. Azt írja, a barátnője esküszik rá, hogy nem csalta meg, és azt maga is elismeri, hogy a nőnek nem lenne könnyű dolga, ha ilyesmi járna a fejében, ugyanis mindketten otthonról dolgoznak, nem igazán járnak el sehová, úgyhogy a nőnek nincs sok alkalma a félrelépésre, hacsak nem oson ki titokban a házból, az éjszaka közepén.

A hozzászólok többsége szerint két lehetőség van: a nő kiosont éjszaka, vagy valaki a házon belül ejtette teherbe. Van, aki azért hozzáteszi, előfordulhat, hogy egy nőt bedrogoznak és úgy erőszakolnak meg, hogy nem is emlékszik rá.

Egy kommentelő pedig azt írja, semmi sem biztos, amíg egy orvos nem erősíti meg terhesség tényét. Hozzáteszi: az ő nővére például ciszták miatt produkált pozitív terhességi teszteket, ezért azt tanácsolta a férfinek, hogy azonnal vigye el a párját egy orvoshoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik