Szórakozás

Paris Hilton egy hónapos koráig nem cserélt pelenkát a fián

Lou Rocco / ABC / Getty Images
Lou Rocco / ABC / Getty Images
A húga tanította meg neki, mire érdemes figyelnie.

Paris Hilton és Carter Reum első gyereke, Phoenix januárban született, béranya hozta világra a kicsit. A People nemrég arról számolt be, hogy a Paris in Love című valóságshowban a médiaszemélyiség elismerte, hogy egy hónapos volt már a kisfia, amikor először kicserélte a pelenkáját.

Hilton a húgát, Nickyt kérdezte meg az említett epizódban, meg kellene-e tanulnia pelenkát cserélni, majd kijelentette, azt mondta, a születésnapján nem fog ilyesmit csinálni, de úgy döntött, a fia kedvéért mégis hajlandó lesz.

Oké, félek

– mondta a médiaszemélyiség, amikor a pelenkázóasztalra fektette a babát, majd amikor a testvére arról érdeklődött, tényleg sosem csinálta-e még, azt felelte, nem.

Nicky Hilton mindezt hallva igyekezett megtanítani a nővérének, mire érdemes figyelnie pelenkázásnál, kitérve arra, honnan álljon neki, és hogy semmiképpen se csinálja túl szorosra.

A témával a Page Six is foglalkozott, cikkükben pedig kiemelték, hogy a pelenkacserés adást nem mindenki nézte jó szemmel: a Twitteren többen is arról írtak, hogy Hiltonnak minden idő ki kellene használnia, amit a kisgyerekével tölthet, még akkor is, ha sok segítség áll rendelkezésére, például bébiszitterek vagy éjjeli dadusok személyében.

Paris Hilton egyébként nemrég az Instagram-oldalán jelentette be, hogy új taggal, ezúttal egy kislánnyal bővül a családjuk.

Kapcsolódó
Paris Hiltonék a második gyereküket várják
Kislány érkezik, feltehetően béranyától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik