Szórakozás

Tóth Andi: A visszavonulásom nem arról szólt, hogy én nem akarok énekelni

tv2
tv2
Nem akart hakniról haknira járni.

A Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében énekelt, a Dancing with the Stars döntőjében táncolt a napokban Tóth Andi, és még egy kínos pillanatot is okozott Tóth Gabinak. A Tények Plusznak mesélt a visszatéréséről.

Állítom, hogy életem legjobb döntése volt, hogy visszavonultam, és abbahagytam ezt a szörnyű haknis káoszt, amiben már éltem. (…) A visszavonulásom se arról szólt, hogy én nem akarok énekelni, hanem arról, hogy csak olyat akarok énekelni, ami színvonalas, és amiben meg tudom mutatni, hogy van bennem ilyen is

– fogalmazott az énekesnő. Tavaly márciusban egyébkén így beszélt a visszavonulásról:

„Ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez így nem hangzik olyan nagy cuccnak, nyilván számomra azért az. Nagyon sok miértje van. (…) Mindig úgy voltam vele, hogy akkor leszek boldog, ha zenélek. Belefeccöltem ebbe rengeteg évet, igazából idáig mindent. És úgy voltam vele, ha ez nem tesz boldoggá, akkor mi a faszért csinálom? Ha másokat sem teszek ezzel boldoggá, akkor minek csinálom? Nem akarok kőbe vésett ígéretet adni, hogy mostantól soha többé nem fogok énekelni, mert nem tudom. Nem tudok biztosat mondani, ettől függetlenül ez a célom, meg fogom próbálni.”

Kapcsolódó
„Te tiltottál le négy éve” – Tóth Gabi kínos helyzetbe került, miközben Tóth Andit méltatta
Belesétálsz tátott szájjal abba az erdőbe – véleményezte a hallottakat Majka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik