Szórakozás

„Egyszer sem kereste a kisfiamat” – Horváth Gréta reagált Meggyes Dávid Párharc-os kiborulására

tv2
tv2
Mást mond mind a két oldal.

Nemrég adásba került a Párharc azon epizódja, melyben Meggyes Dávid elsírta magát, mikor szóba került exfelesége, Horváth Gréta kisfia. A váláskor el kellett engednie Filipet, akit öt éven keresztül nevelt.

Hároméves volt, amikor mi Grétával megismerkedtünk, és gyakorlatilag az én kezeim között lett belőle igazi kis nyolcéves férfi, amikor el kellett, hogy engedjem.

A story.hu-nak most erre reflektálva szólalt meg Horváth Gréta. Azt mondta a lapnak, volt férje egyszer sem kereste a gyereket, arról pedig szó sincs, hogy eltiltotta volna Meggyestől.

Miután kiderültek Dávid turpisságai – amiből a média csak egy apró szeletet látott és hallott –, egyetlen egyszer sem kereste a kisfiamat. Én félre tudtam tenni az egómat, ezért a gyerek előtt sosem tüntettem fel őt rossz színben. Különben meg Filipnek van édesapja, aki példásan neveli őt, és akire mindig számíthattunk, és akivel a mai napig jó a kapcsolatunk. Nekem a gyerek lelki egészsége a legfontosabb, ezért sem taglaltam az eseményeket, a történéseket, amik egyébként számomra is megdöbbentőek voltak, nemhogy egy 7-8 éves gyerek számára. Köszönöm szépen, mi jól vagyunk, és Dávidnak nincs keresnivalója az életünkben

– zárta rövidre az influenszer.

Kapcsolódó
Párharc: Meggyes Dávid elsírta magát, mikor szóba került exfelesége, Horváth Gréta kisfia
A váláskor el kellett engednie Filipet, akit öt éven keresztül nevelt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik