Szórakozás

„Drukkolok, hogy minél jobban keressen, annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem” – Árpa Attila Tomán Szabináról beszélt

rtl
rtl
Van egy közös lányuk.

A Meglepetés magazinnak adott interjút Árpa Attila, melyet a Blikk szemlézett elsőként. Ebben a Sztárboxban döntőig menetelő producer a magánéletébe is betekintést engedett. Árpa mostanság nagyon elfoglalt:

Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert idejét nem tudom, hogy mikor történt meg, mindig valahová rohannom kell.

Beszélt Tomán Szabinával közös, 16 éves lányáról is:

Középiskolás, vidéken lakik egy kollégiumban. Hétvégén szokott feljönni Budapestre, de akkor általában én forgatok, színházban játszom, vagy a Sztárboxra készülök, szóval nehéz összehozni a találkozót. Pedig nagyon büszke vagyok rá. Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért. Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét.

Tománról úgy fogalmazott:

Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki

– nyilatkozta humorosan az újságnak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik