Szórakozás

Puskás Peti reagált Szente Vajk RTL-műsorokat célzó megjegyzésére

rtl és tv2
rtl és tv2
Megszólítva érezte magát az énekes.

Mint arról beszámoltunk vasárnap délelőtt, Szente Vajk erős mondatokat fogalmazott meg Dancing with the Stars fináléjában. A konkurens RTL-nek küldött egy fricskát, pontosabban két azon futó műsornak:

„Van egy csatorna, ami föl meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Én a színházból jövök – az nem jobb vagy rosszabb, más világ –, de azt látom, hogy ebben a nézőkért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak csatornák, egyre mélyebbre mennek, és lehet – bocsánat a szóért – kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi itt táncot csinálunk szombat este. A reményem három irányba van: az egyik, hogy idejönnek a srácok és kockára tesznek valamit a tehetségükből azért, hogy kultúrát mutassanak a nézőknek, van egy csatorna, amelyik ezt bevállalja, és vannak nézők, akik ezt megnézik. Ez a reményem” – utalt a Kanapéhuszárok és a LEGO Masters című műsorokra.

Puskás-Dallos Peti, a legós műsor házigazdája az Instagramján keresztül üzent Szentének:

Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne a családotokkal a LEGO-kockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban! (…) Gratulálok Krausz Gábornak a győzelemhez és a Dancing with the Stars egész stábjának, versenyzőinek és zsűrijének, mert ez egy kimagasló évad volt! Ez a kőkemény verseny meg külön öröm, hiszen új formátumokat és olyan marha jó műsorokat szül, mint a tegnap szintén a végéhez ért Árulókat, ami szerintem az év meglepetése volt, imádtam minden percét!

reagált.

Szujó Zoltán pedig a Sztárbox adásában reflektált erre, szúrta ki a story.hu.

Lehet tánc, kanapéhuszárkodás vagy legó, egy valami számít: a teljesítmény.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik