Szórakozás

9 éves rajongója találkozott Sylvester Stallone-nal, visszamondta neki a leghíresebb Rocky-beszédet

Gilbert Carrasquillo / GC Images
Gilbert Carrasquillo / GC Images
Bár a jelenet közel sem tűnik spontánnak.

Philadelphiában december 3-a hivatalos Rocky-napnak számít Sylvester Stallone legendás filmsorozata után. A 77 éves színész nem véletlenül jelent meg a híres Rocky-szobor előtt, komoly eseményt kerítettek a jeles alkalomnak. Ekkor találkozhatott a színész a 9 esztendős Ro Knighttal, aki megszállott Rocky-rajongó, így Stallone-nal szembeállva eljátszotta neki az egyik leghíresebb idézetet a bokszolós filmből.

A Rocky Balboa jelenetéről van szó, mikor a főszereplő a fiához intéz egy monológot:

„Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kel maradni. Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább, csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár és közben viseld el a pofonokat. Ne mutogass másra! Ne mondd, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő, vagy ő, vagy akárki! Ez gyáva duma, és te, fiam nem vagy gyáva. Te jobb vagy annál!”

A kissrác nem először találkozott Stallone-nal, korábban a színész megosztotta Ro Knight Instagram-videóit saját oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik