Szórakozás

Kivette 12 éves lányát az iskolából, hogy influenszer karrierjükre koncentrálhassanak

Az ausztrál édesanya is influenszer.

Egy Ausztráliában élő kétgyerekes anya úgy döntött, kiveszi lányát az iskolából, mert egyre nehezebben tudják összeegyeztetni a tanulást az influenszerséggel – írja a Daily Mail.

A queenslandi Gold Coastból származó anyuka, Kat Clark 5,2 milliós követőtábort gyűjtött össze TikTokon, valamint influenszereknek járó díjat is kapott már. A 37 éves nő emellett egy podcast műsort készít lányaival, a 20 éves Latishával és a 12 éves Dejával.

Clark korábban könnyebben egyeztette össze munkáját gyermekei hétfőtől péntekig tartó iskolai életével, mikor még vállalati közegben dolgozott, ám mióta az online tartalomkészítés vált a fő profiljává és rengeteget utaznak, fiatalabb lánya gyakran kimarad az iskolából. Idősebb gyermeke már befejezte a középiskolát, ami után beiratkozott jogi egyetemre – de hat hónappal később abbahagyta, hogy a podcastkészítésnek szentelhesse energiáit.

Az ausztrál édesanya most kiveszi fiatalabb lányát az iskolából, így Deja magántanuló lesz – Clark szerint ez a tökéletes időpont, hiszen egyre több félkérést kapnak, és lánya később még mindig dönthet úgy, hogy visszaül az iskolapadba.

Ez a legjobb neki, mert nem akarjuk, hogy lemaradjon ezekről a lehetőségekről. A TikTok sok időt vesz igénybe. Nálunk ez így működik.

@katclark Unboxing our 2nd advent calendar #adventcalendar #candles #fragrance ♬ original sound - Kat Clark

Clark arra tanítja gyermekeit, hogy ne változzanak meg senki kedvéért – ha lányai mégis szeretnének továbbtanulni, abban is támogatni fogja őket.

Őszintén szólva imádok ilyen szorosan együtt dolgozni velük. Annyira jó móka, olyan, mintha a legjobb barátaimmal dolgoznék

– fűzte hozzá az édesanya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik